3 tips til dit barns tremmeseng

Denne artikel er sponsoreret

En tremmeseng er blot en af mange ting, som skal anskaffes, og det kan derfor sagtens virke uoverskueligt at sætte sig ind i de forskellige modeller. Du vil derfor her få tre tips til, hvad du bør være opmærksom på ved køb af en tremmeseng.

Tjek tremmerne

Det er vigtigt, at du tjekker afstanden mellem tremmerne i din tremmeseng. Disse kan være forskellige alt efter, hvilken tremmeseng, du vælger at købe. Det er rigtig vigtigt, at du følger en tommefingerregel, der siger, at tremmerne til din tremmeseng højst må være seks centimeter. Har du en større afstand mellem tremmerne, kan der være en risiko for, at dit barn kan komme til at sidde fast mellem tremmerne, og denne situation skulle gerne undgås. Derfor bør du altid være opmærksom på, at tremmerne ikke har en for stor afstand mellem hinanden, allerede inden du køber sengen.

Tremmeseng der følger dit barns udvikling

Dit barn vokser hurtigere, end du lige forventer. Derfor er det en rigtig god idé at finde en tremmeseng, som har mulighed for at justere højden. På denne måde vil du kunne sikre, at du ikke pludselig vil stå i en situation, hvor du vil skulle ud og købe en ny seng efter ganske kort tid. Der kan købes tremmesenge, der kan justeres med en 3-positioners lamelbund, som er ganske populære. Dette giver ikke kun muligheden for at kunne følge med i dit barns udvikling, men giver også en ganske god ventilation til selve madrassen.

Giv skruerne en ekstra omgang

Når du skal samle din tremmeseng, vil det være en rigtig god idé at give skruerne en ekstra omgang, når du skruer dem i. Dit barn vil rotere rundt, og jo ældre barnet bliver, desto mere vil barnet være aktiv i sengen. Dit barn vil elske at stå og hoppe i sengen, når barnet lærer at stå op i sengen. Alt dette er med til, at sengen vil få en masse aktivitet, og dette kan medføre, at skruerne kan løsne sig, derfor bør du give skruerne en ekstra kærlig omgang, når du sætter den sammen. Dette kan også med fordel gøres løbende, da skruerne kan løsne sig med tiden.

Sov-bedre.dk har lavet en god test af tremmesenge, som du kan læse mere om, hvis du ønsker at få et dybere indblik i, hvad de forskellige senge kan. Held og lykke med købet af tremmesengen.

2018-04-12T16:49:32+00:00

Leave A Comment