5 kreative idéer til indretningen af børneværelset

Denne artikel er sponsoreret

Vi ønsker alle det bedste for vores børn. Ligesom det er vigtigt for voksne, at vores hjem er et rart sted at være, så har det også stor betydning for familiens yngste medlemmer, at de har værelse, som de føler sig hjemme i.

Vi giver dig her fem gode idéer til, hvordan I sammen kan omdanne dit barns værelse til et afslappende, personligt og sjovt rum, som emmer af hygge og giver lyst til leg og fordybelse.

En personlig plakat

Alle har på et eller andet tidspunkt været fan af en eller anden figur eller person. Måske en kendt fodboldspiller, en af de mange Disney figurer eller lignende. Elsker dit barn en specifik figur eller person, så lad denne præge væggene.
Uanset hvad eller hvem dit barn kan lide, så findes der med garanti en flot plakat, som vil bringe glæde.

Farverige vægge

Få sat gang i et malerprojekt på børneværelset. Et par farverige vægge er en let måde at bringe nyt liv til et rum på. Lad dit barn vælge farven til væggene, og inkluder dem i malerarbejdet, så får I en hyggelig dag sammen. I kan vælge at male hele værelset eller nøjes med en enkelt væg. Hvis I er ekstra kreative, kan I male mønstre på væggen ved hjælp af skabeloner, malertape eller ud fra fri fantasi.

Hyggekrog

Overrask dit barn med en lille hyggekrog, som indbyder til afslapning og ro. Børn har ligesom voksne brug for at koble af efter en lang dag,  og dette gøres ofte bedst et hyggeligt sted. En ide kunne være at arrangere en masse puder, tæpper og lignende i et hjørne af værelset – et område som dette vil i den grad indbyde til afslapning. En anden ide kunne være at fylde en tipi eller et mindre telt med dyner og puder, så barnet kan smide sig derind, når behovet for afslapning opstår.

Kurve til opbevaring

Indret værelset med flotte, smarte og praktiske opbevaringskurve til legetøj og andre småting. Denne fine opbevaringsmulighed er med til at give værelset et charmerende udtryk samtidig med, at det gør oprydningen lettere. Stil dem langs væggen, under sengen og på hylderne i rummet. Lad evt. dit barn være med til at vælge kurvene – hvem ved, måske vil det gøre oprydningen sjovere

Plads til fordybelse

Ikke alle lege kan foregå siddende på et gulv. Når der skal tegnes, laves perleplader eller lignede, vil det være en fordel med en siddeplads. Køb et lille bord med stole, og lav et hyggeligt lille område, hvor dit barn kan sidde og fordybe sig kreativt. Hvis du selv har mod på det, kan du også bygge dit eget bord med en lang træplade, som du hænger fast på en væg. Denne løsning optager heller ikke så meget plads, hvis værelset ikke er så stort.

Uanset om du vælger at gå videre med alle fem forslag eller blot et par stykker, så er vi sikre på, at forandringerne vil skabe glæde hos dit barn.

2019-02-04T15:16:00+00:00

Leave A Comment