Årets bedste sandaler

Denne artikel er sponsoreret

Jeg vil vove at påstå, at jeg i år har fået fingrene i de bedste børnesandaler på markedet. Mine drenge har nu testet dem nogle uger, og jeg har for første gang nogensinde ikke fået klager fra min ældste søn Alfred over, at hans sandaler gør ondt. Og Alfred er ellers sandal-nægter. Så det er ret stort.

9155801278_d63da5a5c9_o_1__2

Og hvad er det så for noget. Jo, nu skal du høre. Sandalerne er fra USA og hedder Salt-Water Sandals. De tåler vand og sågar en tur i vaskemaskinen. Ja, du hørte rigtigt. Det er den perfekte sommersandal. Børnene kan lege i dem på stranden, gå i vandet med dem og sågar hoppe i vandpytterne, hvis der skulle falde en sommerbyge eller to. Sandalerne er lavet af læder, der har fået en vandafvisende coating. Spændet er naturligvis lavet af rustfrit metal. Og sålen er en blød og god gummisål.

Skærmbillede 2016-05-29 kl. 21.13.57

Nu har vi som sagt brugt dem i nogle uger, og de bliver kun blødere og lækrere af at blive brugt. Det er også som om, at de former sig lidt mere efter foden. I dag havde drengene dem på, på stranden og man kan mærke at saltvandet gjorde dem godt. Ligesom der ingen problemer var med at gå i det varme sand og ned til vandet og tilbage igen. Sandalerne blev jo bare på.

Skærmbillede 2016-05-29 kl. 20.53.04

Der findes forskellige modeller og jeg har personligt kastet min kærlighed på modellen ‘Surfer’. Det er en klassisk ‘Jesus’ sandal med to justerbare stropper – en over anklen og en over tæerne. Den er derfor perfekt til de fleste små fødder – smalle som brede, da man jo kan spænde den ind efter behov. Alle sandaler koster 450 kr. uanset model og størrelse – en virkelig fin pris, hvis du sammenligner med mange danske designerbrands.

Sandalerne er et kæmpe hit i USA, hvor kendisbørn såsom Suri Cruise, Shiloh Jolie-Pitt, Matilda Ledger og Ruby Maguire er spotted med dem på. Måske vores egne royale små prinser og prinsesser også snart ses med dem på. Skal dine børne have et par, så kan de indtil videre købes i den fine butik Polkadots på Mørdrupvej 13B i Espergærde. Bor man ikke i nærheden er jeg sikker på, at søde Trine Ljungstrøm gerne vil sende et par eller to afsted til dig. Hun kan fanges på tlf 40610504 – hils gerne fra mig.

Skærmbillede 2016-05-29 kl. 21.16.43

2017-06-17T04:40:59+00:00

Leave A Comment