Alt til børneværelset

Denne artikel er sponsoreret

Børneværelser skal være hyggelige, og de skal også være praktiske. Værelset skal kunne leve op til flere krav, som både barnet og dets forældre kan stille. For barnets vedkommende er det vigtigt, at der er rart at være, at det indeholder godt legetøj og at møblerne passer perfekt i størrelsen til barnet. For forældrenes vedkommende handler disse krav nok først og fremmest om barnets trivsel, sikkerhed og sundhed, men også om, at møbler og så videre har en fornuftig højde i forhold til en voksen. Hos firmaet Flexa har de, som navnet antyder, alt inden for møbler og lignende, som dit barn får brug for i løbet af hele dets barndom. Netop fleksibiliteten er ud over kvaliteten og sikkerheden et vigtigt fokuspunkt for dette firma.

Møblerne følger barnet

Børn vokser, og det gør de ret hurtigt i perioder. Derfor er det vigtigt, at også møblerne følger med barnets vækst. Med møbler fra Flexa, får du netop børnemøbler, som vokser med barnet. Lige fra de allerførste babymøbler, hvor møblet skal passe til, at voksne kan bukke sig naturligt ned og håndtere barnet i en passende højde, og til teenageværelsets møbler, der passer til et langlemmet ungt menneske, skal møblerne bare passe i størrelsen. Det er selvfølgelig vigtigt i forhold til kroppens arbejdstillinger – især ryggen – og det er også vigtigt for den generelle trivsel hos barnet, der gerne skal føle, at dets møbler er tiltænkt et barn. Det styrker også barnet opfattelse af at kunne selv, når det ikke skal bevæge sig rundt i alt for store møbler, hvor det ikke kan nå gulvet fra sin stol, eller må krumme sig sammen i den alt for lille seng. Hos Flexa lever de op netop disse krav.

Møblerne er tegnet til børn

Børnemøbler er ikke bare små kopier af voksenmøbler. Børnemøbler bør være møbler designet til børn hvilket vil sige, at der er tænkt på, hvordan børn bevæger sig, og hvilke materialer børn trives bedst i. Børn kravler, leger, hopper og slår kolbøtter i møblerne, og det skal møblerne så kunne holde til. Børn interesserer sig også for, hvordan møblerne ser ud – deres smag er bare tit anderledes end voksnes. Børn kan også godt lide, at møbler er fleksible, så de kan bruges på forskellig vis og ændre karakter ind imellem. Alt dette har Flexa tænkt på i deres design af børnemøbler. Selvfølgelig uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet. Møblerne er flotte, solide og fleksible – lige som børn gerne vil have dem. Derfor kan du trygt vælge børnemøbler fra Flexa, der oven i købet kan vokse med barnet i deres fleksible design, der gør, at nogle af møblerne kan udvides.

2017-08-22T10:09:49+00:00

Leave A Comment