Anbefaling: Bland Selv Julekalender

Denne artikel er sponsoreret

Front ovenpå indlæg

Min ældste søn, Alfred, er 3 år og skulle for første gang i sit liv introduceres til julekalender/adventskalender sidste år – herunder de populære chokoladejulekalendre, som han jo spottede hver gang, vi var oppe at handle i Netto. Men mit sunde moderhjerte forbød ham at få en af de klassiske chokoladejulekalendre, til stor skuffelse for Alfred.

Men i år skal han have en julekalender med låger og masser af guf og overraskelser – og jeg bestemmer fuldstændig selv, hvad der kommer i den. Faktisk kan jeg slet ikke få armene ned af begejstring over denne simple, men også geniale opfindelse.

bagside

Bagsiden af julekalenderen

Bland selv julekalenderen er et nyt dansk koncept, hvor du helt selv definerer indholdet bag de 24 låger. Du køber altså en julekalender med 24 tomme små kasser, så du helt selv kan sammensætte lige præcis den julekalender, du mener dit barn vil blive glad for. Personligt vil jeg frasortere syntetisk slik og chokolade af lav kvalitet og fylde den med økologisk og sukkerfrit slik, små stykker legetøj, en rosinpakke, klistermærker, balloner og meget mere. En julekalender fuld af kærlighed og god samvittighed.

5

Et eksempel på hvordan julekalenderen kan udfyldes

Jeg sætter også stor pris på, at julekalenderen er produceret i Danmark og med omtanke for miljøet. Kalenderens naturkarton-omslag stammer udelukkende fra FSC-certificeret skovdrift. Derudover er plastindlægget produceret næsten udelukkende af genbrugsplast.

Det bedste af det hele er, at du kan bestille den online til kun 60 kr lige her. Få den i hus hurtigst muligt, så du har god tid til at finde på de små overraskelser. Og smid gerne en kommentar med dine ideer til indhold. Vi kan jo ligeså godt inspirere hinanden.

eksempel barn

Et andet eksempel på gaver til julekalenderen

Hop ind på blandselvjulekalender.dk og læs meget mere. Her finder du blandt andet også en stregtegning med mål på de 24 små rum. Så kan du planlægge dine indkøb lidt bedre.

Jeg har fået en julekalender sponsoreret af blandselvjulekalender.dk, men jeg modtager ingen procenter for at linke og anbefalingen og ordene er helt mine egne.

2017-06-17T04:41:04+00:00

2 Comments

  1. Louise Frederiksen 26. oktober 2015 at 08:10 - Reply

    Wow en god ide. Den må jeg straks kigge nærmere på. Til de lidt større børn kunne man måske også skrive små søde sedler eller det kunne om søndagen være små ledetråde til en større gave barnet selv skal finde.

  2. Anna H 26. oktober 2015 at 08:14 - Reply

    Fed ide. Jeg skal så meget have fat i to til mine tvillingepiger.

Leave A Comment