Anmeldelse af Playstation spillet Sly Cooper

Denne artikel er sponsoreret

Tre junior testere i vidt forskellige aldersgruppe fik genne JuniorBusiness mulighed for at teste spillet Sly Cooper til Playstation. Læs her hvordan de hver især anmelder spillet.

De 3 testpersoner er Rasmus på 8 år, Mikkel på 11 år og Pia på 14 år.

sly-cooper-thieves-in-time-gang-and-van_lille

Sjovt, spændende og udfordrende spil
Mikkel: Det er et rigtig godt spil, som både er sjovt, spændende og udfordrende. Der er virkelig god grafik og det er lavet super godt, med en masse forskellige ting, der skal findes og opgaver der skal løses. Jeg tror, at man kan spille det i flere måneder og stadig blive udfordret. Samtidig er det nemt at lære, hvordan man gør og hvilke knapper, der gør de forskellige ting.
Alt i alt er det et fantastisk spil, som jeg synes passer til børn på 6 år og op.

Rasmus:Det er et vildt sejt spil og vil anbefale det til alle! Det er lidt svært, men der er heldigvis også missioner som er nemme.

Længe om at loade nye baner
Mikkel: Hvis jeg skal sige noget, der ikke er så godt, er det, at det tager lidt lang tid at loade de forskellige baner. Det er lidt irriterende, når man er midt i spillet og har klaret en mission og gerne vil videre til næste, men så skal vente ret længe, før man kan komme videre i spillet.

Svært hvis barnet endnu ikke kan læse
Rasmus: Det er lidt træls at der er en del man skal læse, det ville være godt hvis det blev læst op

Rasmus forældre uddyber at der i spillet var en del flere udfordringer, og sværhedsgraden er betydeligt højere end i de foregående spil. Særligt hvis dit barn ikke kan læse, kan det give en del frustrationer når der var udfordringer der kun stod skrevet og ikke fortalt.

sly-cooper

Også for større børn siger forældrene
“Mine børn synes det er et rigtigt spændende og udfordrende spil, kan sagtens spille det meget længe, og selv min store dreng på 22 kan også lide at spille det, så det kan sagtens bruges af større børn også, de vil sige, et godt søskende spil. Sjovt, udfordende, spændende og underholdende.”

“Spillet fangede hos os både barn og Rasmus far synes bestemt det ikke kun er et børnespil.”

Du kan købe spillet hos coolshop.dk

Historien i spillet
I det nye spil fra Sony Playstation styrer du vaskebjørnen Sly Cooper, der sammen med sine to gode venner, skildpadden Bently og flodhesten Murray, drager på en spændende mission.
På missionen skal de finde de sider, der er blevet stjålet fra Cooper-klanens store mestertyvebog. Siderne er fyldt med mange generationers hemmelige tricks og kan ikke erstattes! De må rejse tilbage i tiden for at redde Slys forfædre, som er taget til fange af den onde La Paradox og beskytte Cooper-klanens kostbare hemmeligheder.

Læs flere relaterede blogindlæg om emnet
Skylanders hitter på drengeværelset
Guide til populære håndholdte spillekonsoller til børn

2017-06-17T04:42:10+00:00

Leave A Comment