Bag JuniorBusiness 2017-06-17T04:40:42+00:00

Dette afsnit er på vej. Herunder ser du nogle gæstebloggere.


klitfelt

Betina Klitfelt

Betina er 38 år og bor på Østerbro med sin mand, deres 2 børn Emma-Kristine på 5½ år og lillebror Mathias (også kaldet Basim) på 11 mdr. Hendes mand Torben er 41 år og Digital Key Account Manager.
Siden 2011 har hun blogget om kreativitet, mor-livets mange facetter og om de ting, hun har med i rygsækken hjemmefra.
Hun er uddannet indenfor detailhandel og i mange år været bestyrer af en tøjbutik. Hun søger nye udfordringer og er derfor i gang med at dygtiggøre sig indenfor online marketing og sociale medier.
Hun drømmer om at opfinde den dybe tallerken og blive millionær! Betina har nemlig en lille iværksætter boende i maven og en million kunne godt gøre drømmen, om egen virksomhed til virkelighed.

 

 

annekirstineAnne Kirstine Dyrving
Anne Kirstine er 38 år, gift med Claus og har sammen to børn, Linea fra 2009 og Vitus fra 2011.
Hun arbejder som IT projektleder, og i privaten elsker hun at rode i sin køkkenhave og dyrke råvarer til sin helt store sylte- og bagepassion. Derudover er familien rejselystne, og efter familiens store rejse til Australien og Thailand i januar/februar i år (2015), har hun startet en rejseblog hvor hun skriver om familiens eventyr både i Danmark og i udlandet. Du kan finde hendes blog her: www.voreseventyr.dk

Camilla TuborghCamilla Tuborgh
Kreativ direktør og medejer af Cahetu.com Camilla er uddannet journalist, men nåede aldrig rigtig at komme i gang i den branche, da hun dagen efter specialet var afleveret kastede sig ud i et sandt iværksættereventyr. Sammen med sin mor, Helle Tuborgh, driver hun den populære boligshop Cahetu, hvor du finder alt det lækre tilbehør til din bolig.Camilla har i sagens natur en stor passion for alt, hvad der har med bolig og indretning at gøre. Hun laver konstant om i hjemmet og bliver ofte inspireret af alt det, hun møder i sit arbejde med butikken. Derudover er Camilla en sand netshopper, der handler alt fra dagligvarer, sko, elektronik, børnetøj og helsekost på nettet. Så udover at levere en masse inspiration til indretning af børneværelset, så kan du også forvente, at Camilla deler gladeligt ud af hendes favoritshops og bedste e-handels tip. Camilla er fra 1985 og mor til Alfred fra 2012. Hun bor i et lille gult hus i Espergærde med sin mand, Søren.

MonicaMonica
Monica, 30 år, mor til Milas fra 2008 og Salomon fra 2012.

Er under kontoruddannelse, og stiler efter at arbejde inden for kommunikation.

Monica er en meget kreativ sjæl, der holder af at fordybe sig i det kreative og skabende univers. Dette gøres bl.a. ved at skrive, tegne og i særdeleshed at male.

Bor i hovedstadsområdet.

 

 

 

Sara Vester HaldSara Vester Hald
Sara på 27 år rykkede for snart 2 år siden teltpælene i Århus op og hev sin dejlige unge med til Aalborg, hvor kærligheden kaldte. De sidste 3 år har Sara haft speederen i bund i privatlivet og har derved haft glæden af, at se sig selv og livet i øjnene uhørt mange gange.Hun læser medicin i Århus og lever pendlerlivet på E45 med varm kaffe i skødet og hvad det ellers indebærer.Sara har holdt 2 dejlige pauser i studiet; Karl på snart 3 år (som undværes ca. hver anden weekend når han ser sin biologiske far) og Ingrid på 4 måneder. Hun er meget lykkeligt gift med en 39-årig forsker i musikterapi.Sara er wannabe-speltmor og facebook-fanatiker. Elsker en kold øl, er storforbruger af sarkasmehumor og selvironi og savler over lækkert design. I Saras hjem kredses der om at finde nærvær i hverdagen. Nøgne glade børn på græsplænen er nøglen til det gode liv.Sara er en ivrig italesætter af hele det følelsesregister, der vedrører hverdagens kerneidyl overfor de udfordringer, der følger med at dele et barn.

 

HeidiHeidi Hyre-Fenneberg
Heidi er 43 år og uddannet cand.merc. Mor til 2 drenge på 8 og 10 år. Hun er typen, der undertiden “koger over” – og bagefter kan se det morsomme i næsten alt!En eventyrer der kan finde på at pakke og sælge det hele for oplevelsens rus – men har en mand med begge ben på jorden. Efter en kort karriere pause tilbage i konsulentbranchen som Management Consultant hos NNIT. Heidi elsker at skrive og kommunikere og tale og tale og tale…

 

 

Stine SkotStine Skot
Skribent. Stine er 36 år og for nylig flyttet til Brønshøj sammen med sin mand Jacob og sine to drenge Hjalmar på 3 år og Halfdan på 6 år. Desuden venter Stine og familie en ny lille babydreng hvornår det skal være (april 2013).Stine er uddannet cand. mag. i dramaturgi og kunsthistorie og arbejder på Statens Scenekunstskole, så det er selvfølgelig et område hun forsøger at følge med i under barsel.Men hun er også interesseret i videnskab og teknik, og har da også haft en lille omvej på matematik- og datalogistudiet inden hun kastede sig over kunsten. Desuden er Stine fodboldpige og har selv spillet siden hun var lille pige. Udover mine faglige interesser har Stine stor lyst til at skrive om de større tanker og følelser i forbindelse med graviditet, fødsel og familieliv i det store hele!

 

 

 

 

 

 

Pia Bøgelund Ravnholt
Skribent. Pia (f. 1981) er mor til Magnus (f. oktober 2010) og lykkeligt gift med kokken Jon. De bor til dagligt i Aalborg, men da Pia endnu ikke har fået et job efter endt barsel, kan de næsten ende hvor i landet, det skal være. Pia er uddannet cand.ling.merc. virksomhedskommunikation med en BA i tysk og arbejdede inden barsel med oplevelsesøkonomi inden for turistbranchen som kommunikations- og projektmedarbejder. Deraf kommer også lidt af passionen for at skrive og udfolde sig med ord. Udover at elske at se sin søn vokse sig stor og opleve verden omkring ham, elsker hun at udfolde sig kreativt med bl.a. strik, hækling, istandsættelse af møbler og andre loppefund samt meget andet gør-det-selv.
Da to blev til tre, åbnede der sig pludselig en ny og ukendt verden for den lille familie. Det meste af dagen går derfor nu med at få alt til at gå op i en højere enhed, så familien når det hele, og der stadig er tid til både børnetid, voksentid, alenetid og kvalitetstid. Men det går nu egentlig meget godt, hvis hun selv skal sige det!

Marianne Balle Rizk
Skribent Marianne er 35 år, mor til Lukas på 2½ år, gravid med barn nummer to og har siden september 2010 boet sammen med sin mand, Thomas, i New York. Marianne lever på den ene side livet som stay-at-home wife med alt, hvad det indebærer af amerikanske hverdagssysler: Besøg i det lokale træningscenter, kaffe på Starbucks, afhentning af mandens skjorter på renseriet, shopping på nettet og meget mere, mens sønnen er i daycare. På den anden side har hun også taget en del af sit danske liv med sig, og bruger derfor sin uddannelse som cand.mag. i Dansk og Kultur & Formidling i sit job som konsulent for Udenrigsministeriet, hvor hun administrerer en intern hjemmeside målrettet ægtefæller til udsendte.
Det Marianne nyder aller mest ved livet som expat i USA, er dog al den ekstra tid hun har sammen med Lukas i modsætning til mange mødre, som er en del af et travlt familieliv i Danmark. Følg med i hendes fortællinger om livet som mor og som familie i New York.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lene Nygaard

Skribent. Lene er født i det sønderjyske i 1980, boende i det østjyske anno nu.
Mor til Bertram Bomstærk i trodsalder, ufrivilligt ugift og samboende med sin Claus (snert af utålmodighed at spore).Hun er stifter af bloggen Designermor.dk (Hvornår er man veldesignet nok?) og ivrig iværksætter med rådgivning indenfor markedsføring og idégenerering. Før det selvstændige spring kan bl.a. udviklingschef hos Illums Bolighus, PR- & Marketing Manager hos BoConcept samt branding hos Grundfos og Majgaard Branding skrives på CVet. Er uddannet HD i afsætningsøkonomi tilsat kurser i ledelse, kommunikation og HR. Er desuden designelsker (men også designskeptiker)!

 

Pia Dalsgaard
Skribent. Pia, mor til Oskar fra 2009 og Selma fra 2011, har siden 2010 hyggeblogget på www.morpaamission.dk om sine erfaringer med babyudstyr, babybøger, aktiviteter med baby – ja, i det hele taget hvad hun nu er stødt på af oplevelser i livet som mor.Hun er storforbruger af bøger – også den slags, der handler om babyer, børn og familieliv – og er i gang med at opbygge et mindre børnebibliotek til sine små poder. Hun udnytter til fulde, at hun bor på Frederiksberg, tæt på hovedstadens store udbud af oplevelser for både hende og hendes børn.Pia er uddannet humanist og har altid haft en stor forkærlighed for det skrevne ord. Ad omveje er hun blevet paragrafrytter i staten, noget der har vist sig at være overraskende interessant.

 

Kristine Sylvest Brinks
Skribent. Kristine er 32 år og mor til to piger, hvor den ene snart fylder to og den anden er tre år. Hun er uddannet Cand.merc i logistik og økonomi og har arbejdet en del år med planlægning hos Toms og Carlsberg. På nuværende tidspunkt er Kristine et stykke væk fra arbejdsmarkedet, da familien bor i Laos i Asien. Kristines mand er udstationeret gennem sit arbejde, så de skal indtil videre være i Laos indtil julen 2012.Kristine har gennem sin studietid været finansreporter og researcher for Berlingske Tidende Business, og har arbejdet som nyhedsskribent hos Dansk Industri. Hun vil primært skrive om det at være en familie i udlandet, kontakten med institutioner, samt de problemstillinger og oplevelser man har med to krudtugler.

Vi søger også dig!
Vil du også være en del af holdet, der bidrager med godt indhold til JuniorBusiness/BabyBusiness? Selvfølgelig! Læs mere her!