Banana surpr’ice – lækker dessert uden tilsætningsstoffer

Denne artikel er sponsoreret

Nogle gange må det gerne være meget let, og når det så samtidigt er super lækkert, bliver det ikke meget bedre. Når du tager en bid af denne dessert bestående af frosne bananer overtrukket med chokolade, ved du, hvorfor vi har valgt at kalde dem ”banana surpr’ice”. Ikke mindre end en himmelsk mundfuld!

Af moderskabet.dk

banandessert

Ingredienser
• 3 mellemstore modne bananer
• 60 g kakaosmør
• 25 g kokosolie
• 4½ spsk. kakaopulver uden sukker
• 1 knsp. fint salt
• 1 tsk. vaniljepulver

dessert

Fremgangsmåde
Skræl bananerne og skær i mundrette stykker. Stykkerne kommes i en frysepose og lægges i fryseren. Sørg for at fordele bananstykkerne jævnt, så de ikke lægger op ad hinanden.

Fryses mindst 5 timer. Du kan med fordel lægge dem i fryseren om morgenen, så er de klar til at blive overtrukket med chokolade sidst på eftermiddagen og klar til servering som dessert eller til DisneySjov.

Smelt kakaosmør og kokosolie over svag varme i vandbad. Tilsæt salt, vaniljepulver og kakaopulver og rør rundt.

Tag bananstykkerne ud af fryseren og dyp dem i chokoladen ved hjælp af en gaffel. Chokoladen stivner hurtigt, så når alle stykkerne har fået et lag, dyppes de endnu en gang så de i alt får to lag chokoladeovertræk.

dessert
Stilles i fryseren indtil servering.

Endnu en opskrift på lækker hjemmelavet is
Se også denne opskrift på kølende is: Ispinde med naturens farver og sødme

stjerneis

Om Moderskabet.dk
Moderskabet.dk skriver for JuniorBusiness om legende let sundhed i hverdagen for børn og voksne. Vores motto er, at ALT tæller! I behøver ikke lægge hele jeres livsstil om på en gang og bruge oceaner af tid for at få sundhed ind i familiens liv. Start med det der er lettest for jer. F.eks. Skift fredagsslikket ud med en lækker dessert sprængfyldt med cellefedt og andre gode næringsstoffer.

Se flere opskrifter her på siden under Børnemad.

[ad]
2017-06-17T04:42:13+00:00

Leave A Comment