Billig sommerferie med børn

Denne artikel er sponsoreret

Når børn bliver medlemmer af familien, så er det et uomstrideligt faktum at både prioriteter og pengepungen ændrer sig. Hvor der førhen var rig mulighed for tage på storbyferier og back-packing i Østen, er den årlige sommerferie blevet et lidt større puslespil, der skal gå op logistisk såvel som økonomisk. Derfor har jeg samlet nogle idéer, som kan inspirere dig og din familie til jeres kommende ferie.

Familieferie

Utraditionel ferie i engelske campinglader
Hvis campingferie lugter lidt for meget af ferie på børnenes præmisser så fortvivl ikke. Campingferie behøver ikke foregår på en turistspækket campingplads i en af Danmarks udkantsbyer. Der er faktisk rigtig mange muligheder for at få en campingferie, hvor både børn og voksne får en oplevelse ud af det.

Engelsk lade Engelsk lade
De engelske lader er selvfølgelig istandgjort til overnattende gæster.

Du kan få en billig og anderledes campingferie i en af Englands mange lader. Hvis der lyder det mystisk, så fortvivl ikke. På “ladehotellet” er der typisk en madras, koldt rindende 
vand, et toilet, borde og nogle stole, og der er hyppigst
 plads til mellem otte og 18 personer. Det såkaldte hotel findes 10 steder i England, og derfra er der rig mulighed for at udforske omegnen. Så vælg et sted, hvor der er en masse ting, I gerne vil se. Det koster 7 pund (ca. 70 kroner pr. nat)

Læs mere på:

borneferie.dk
lakelandcampingbarns.co.uk

Er du til dansk camping så kig forbi CampingDanmark.dk

Bondegårdsferie i den danske sommer
Foretrækker I at blive i Danmark, så kunne det være en oplagt mulighed at træde et skridt tilbage, og nyde den danske natur fra sin bedste side. På en bondegårdsferie er I omgivet af den smukke danske natur, dyr og økologi.

Ko kigger ud ad vinduetDansk natur
Stemningsbilleder fra bondegårdsferie i Danmark

Både voksne og børn vil have stor fornøjelse af at lave egen æblemost, tage på picnic med økologisk frokost eller tage på cykeltur i det grønne? Prislejet er varierende, men for det mest i den billige ende.

Læs mere:

bregentvedgaard.dk

bondegaardsferie.dk/

lystgaarden.dk

Ølejr
Er man socialt anlagt og elsker de danske øer, så er det måske en mulighed at tage på ølejr. Der er billig form for ferie og børnene vil synes, at det er fantastisk med mange andre legekammerater. Selve koncepten lugter lidt af 70’ernes hippiestemning, men der udbydes mange forskellige former for ølejr, og det er faktisk kun dig selv, der sætter grænsen for, hvordan den skal være.

Billeder fra ølejr

Koncepten går dog ud på, at man sammen med andre familier arrangerer selve ferien, hvor man fælles står for madlavning, indkøb, oprydning og hvad der ellers skal gøres. Der er ni forskellige ølejre rundt omkring i landet, hvor der er forskellige emner tilknyttet.
Prisen for børn mellem 2-14 år er 560 kroner og voksne (over 25 år) er på 1015 kr.

Læs mere:

oelejr.dk

Udflugter i storbyen
Har I lyst tilbringe ferien hjemme og bare hygge jer sammen, så kan I med fordel finde ud af hvad der sker, hvor I bor. Bor I i københavnsområdet er der faktisk rigtig mange skjulte oplevelser. På den måde kan I tage ud om dagen og alligevel være hjemme og hygge om aftenen.

Kanalrundfart

På en god sommerdag kan man tage til Bellahøj friluftsbad. Her er der en kæmpe swimmingpool, hvor børnene kan boltre sig i vandet. Eller hvad med at tage en tur med Netto-bådene fra Nyhavn og se Københavns seværdigheder fra en gyngende skude. Det er både lærerigt og sjovt.

Læs mere på nedenstående webside. Her kan du indtaste hvor du bor, hvorefter der kommer en liste med forlystelser frem for dit område – det gælder også, hvis du bor i Jylland eller på Fyn.

sjovforborn.dk

danmarkguide.dk

Byt dig til en billig ferie
Vil dig og familien til udlandet og pengene er knappe, så kunne det måske være en idé at bytte bolig med en anden familie. Konceptet hedder homeswapping og går ganske enkelt ud på, at man bytter bolig med en familie i den by eller land, hvor man gerne vil hen. Som regel betyder det, at familien I bytter med skal bo I jeres bolig, så det er noget man skal være indstillet på.

Familie i USA

Bliv klogere på boligbytte ved at læse artiklen billig ferie med boligbytte.

AirBnB er et meget populært site for boligbytte verden over: www.airbnb.dk

Læs yderligere her: boligbytte.dk

Ferie i vores naboland Sverige
Hvad med at tage en tur til landet, der huser Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg. De fleste børn har hørt historierne, og børnene vil elske at komme til de to hovedpersoners hjemland. Og Sverige har i den grad meget at byde på med charmerende ødegårde, glaspusterier og meget meget mere. I Småland er den svenske charme særdeles velbevaret og børnevenligt. Du kan blandt andet børnene med til Astrid Lindgrens univers i Vimmersby, hvor alle de legendariske figurer optræder.

Pippi Langstrømpe

Læs mere:

smalandsrejser.dk

alv.se (Astrid Lingrens Verden)

sydsverige.dk

Rigtig god fornøjelse og god ferie!

Få inspiration til sjove lege og udendørs aktiviteter: Ud og leg med dig!

2017-06-17T04:52:16+00:00

Leave A Comment