Bliv klar til den store nytårsfest – med børn

Denne artikel er sponsoreret

Det er snart slutningen på et fantastisk år, og det skal som altid fejres med manér. Der skal være noget lækkert mad, noget sjovt fyrværkeri og ellers bare hygge til den helt store guldmedalje.

Denne store dag er altså forbundet med rigtig meget sjov, men ligeledes kræver den selvfølgelig meget planlægning, hvilket kan være lidt presset i en allerede hård juletid. Her i artiklen vil der derfor komme nogle råd, som du kan tage til dig, så du kan komme lidt lettere gennem nytårsaften, men stadig have samme sjov som altid.

Bestil maden udefra

Vi elsker mad, og derfor skal der til hver en lejlighed helst serveres noget lækkert. Desværre laver det ikke sig selv, og skal der noget ordentlig mad på bordet, som både børn og familien kan lide, kræver det altid mere end nogle få minutter ude i køkkenet. På en sjov dag som nytårsaften er det ikke optimalt, at du skal bruge flere timer i køkkenet – nej, du skal være med til at skyde lidt fyrværkeri af om dagen sammen med børnene, ligesom I sikkert har mange andre ting, der skal ordnes, mens i venter på klokken slår 12. Vil du slippe for besværet og nyde familiens samvær i stedet, så bestil årets nytårsmenu på Meyers.dk. Her skal der nok være noget mad, som passer til de mange forskellige smagsløg i familien.

Få hjælp til oprydningen

Nytårsaften er en dag med meget sjov og glæde, men dagen derpå er typisk præget af oprydning og en meget træt krop. Har familien været på besøg, og var børnene med, er der i hvert fald garanti for rod. Dette skal klares på den ene eller den anden måde, hvilket aldrig er sjovt. Dog kan du selv slippe for den kedelige tjans, hvis du heller vil slappe af dagen derpå. Her kan du få hjælp til hovedrengøring, og de skal nok få huset til at skinne selv efter en vild aften/nat.

Husk sikkerhedsbrillerne

Det bliver sagt gentagne gange i tv, radio, af familien, vennerne og mange andre. Dog sker det alligevel ofte, at folk glemmer dem ved et uheld, når de skal skyde. Dette skal ikke ske hjemme ved jer, og det er vigtigt, at I alle hjælper med at holde øje med dem, der går ud for at skyde af. Ingen skulle nødig komme galt afsted, og du gør derfor klogt i at købe briller til børn og voksne, så alle har deres øjne sikret. Huske derudover at hjælpe hinanden med at få dem med ud, når der skal leges med fyrværkeri.

Den store fest er lige om hjørnet – godt nytår!

2017-01-03T11:07:33+00:00

Leave A Comment