bObles Julekalender med Katrine Lille Nørd

Denne artikel er sponsoreret

Den er allerede super hot på de sociale medier. En ny julekalender fra bObles er fra på fredag d. 3. oktober 2014 at finde i butikkerne. Katrine Bille, som de fleste husker som en af de ultimative sejeste LilleNørd, er hovedperson i den nye julekalender.

produkt

Det får du i julekalenderen:

Julekalenderen kan købes hos bl.a. Legebutikken.dk Den koster koster 299,95 kr. og du får flg. indhold:

 • 1 campingvogn (æsken), der kan bruges som legehus til figurerne
 • 24 kuverter med et afsnit af julehistorien og en illustration
 • 14 tryk-ud figurer i pap, der kan stilles ind i campingvognen
 • 13 ark klistermærker, så du kan pynte campingvognen
 • 3 små dyr i skum (de 3 hovedpersoner i historien)
 • 4 interaktive spil (downloades på dagen)
 • 9 fin-motoriske opgaver
 • 9 grov-motoriske udfordringer/lege
 • 24 konkurrencer med mulighed for at vinde bObles præmier og andre overraskelser

For hver julekalender der bliver solgt, går 50 kr. til Børneulykkesfonden.

Aldersgruppe
Målgruppen for kalenderen er sat til 3-8 år, men den er lavet så mindre børn også kan få noget ud af den. Den egner sig godt til højtlæsning, og så kan der klippe/klistres og tumles med hjælp fra en voksen.

65

Det var to meget begejstrede kvinder der præsenterede julekalenderen for presse og bloggere til lanceringen i Fields lørdag d. 27. sep. 2014. Man kunne virkelig mærke hvor positive de er over kalenderen, og hvor meget de brænder for det. Det var fantastisk at være publikum til. bobl

Unavngivet1Forfatteren til de 24 julehistorier der følger med, er børnebogsforfatter Louise Roholte. Hun læste første kapitel i Jagten på juleglæden op, men det virkede ikke rigtig til, at hun fangede børnenes interesse. Der var ikke rigtig samme gejst i hendes oplæsning i forhold til de øvrige, der var på scenen, og det var lidt synd. Til hendes forsvar så ventede de fleste af børnene nok mest af alt på, at Katrine skulle komme og synge, og derfor ikke havde så stor interesse i, hvem der ellers var på scenen. Derudover havde hun også fra start undskyldt, at hun ikke var helt inde i historien endnu, så det havde nok også noget at sige. Men én ting er sikker. Herhjemme glæder vi os til at læse hendes julehistorie!

Ikke en typisk julehistorie
En vigtig ting for bObles er, at det ikke skal være en typisk julefortælling som vi kender i dag. Allerede når man ser æsken og billederne dertil får man en fornemmelse af, at denne her julekalender skiller sig ud fra mængden. Katrine møder nogle forskellige dyr på hendes vej og de er ikke nødvendigvis nogle man normalt forbinder med julen. Men selvom jeg ikke kender hele historien endnu, så har jeg en god fornemmelse af, at det er lykkedes bObles at finde en julestemning frem alligevel.

“Jeg kan mærke, juleglæden nærmer sig”
– synger Katrine i hendes nye julesang, der er titelmelodien til julekalenderen. Der er bare noget særligt ved hende og hendes energi, når hun er sammen med børn. Nu er jeg i forvejen håbløs småforelsket i alt hvad der har med julen at gøre. Så jeg er nok et nemt offer. Men på de få timer vi var hos bObles, lykkedes det at få både Elias og jeg i ekstremt julehumør.

Julesangen kørte på repeat i bilen hele vejen hjem (vi bor ca. 80 km fra København, så den blev spillet MANGE gange), og vi er stadig lige så vild med den som i starten.

Katrine gav den lige så meget gas til dette event, hvor der var få børn, som når vi har oplevet hende til de store koncerter med et stort publikum. Den nye julesang er 100% i Katrines sangstil og jeg kan se for mig, hvordan de danske familier vil sidde med klippe klistre og konfekt til jul, imens de nynner med på hendes julesang. Er du nysgerrig, kan du allerede nu lytte til sangen på deres hjemmeside jagtenpåjuleglæden.dkUnavngivet5

dfdBobles tumlerum
Imens de voksne snakkede, var der rig mulighed for at tumle rundt i bObles. Både store og små havde stor fornøjelse af de mange bObles, og det var et stort hit.

Du og familien kan allerede nu opleve den hyggelige skov af papgrantræer og tumlerum i Fields (overfor toys´r´us), nu og helt frem til jul. Det er bestemt et besøg værd.

dff

Du kan desuden følge julekalenderen i tv til december, på tegnefilmskanalen Boomrang eller gå ind på hjemmesiden, hvor der også vil være masser af spændende ting i december.

Elias var ikke i humør til at få taget billede med den ægte Katrine, men var alligevel ret imponeret over den kæmpe Katrine, der var på facaden af lokalet.

JuninorBusiness udsending til bObles arrangement var Camilla Andersen
Læs Camillas egen blog på www.drenge-streger.dk

2017-06-17T04:41:22+00:00

5 Comments

 1. Jette 30. september 2014 at 22:37 - Reply

  Hvilken aldersgruppe henvender kalenderen sig til?

 2. Louise Roholte 20. oktober 2014 at 13:38 - Reply

  Jeg gjorde mit bedste, men jeg er mere vant til at sidde ved tastaturet end at stå på en scene 😉 Forhåbentlig vil I synes om historien alligevel 🙂

  • Anette Tvedergaard 20. oktober 2014 at 14:32 - Reply

   Jeg er overbevist om, at historien vil fænge store som små Louise. 🙂

   Og ja; det ER en “helt anden historie” at stå på en scene end sidde bag computeren! 😀

Leave A Comment