Børnefødselsdag: Det kan du give barnet i gave

Denne artikel er sponsoreret

Du er blevet inviteret til børnefødselsdag og skal på udkig efter den perfekte gave, men hvordan finder du den ideelle gave? Der skal heldigvis ikke så meget til at glæde et barn, men det er ikke ensbetydende med, at gavens indhold er helt uden betydning.

1.     Sjovt og farverigt sengetøj

Sengetøj skal ikke nødvendigvis være ensfarvet og klassisk – i hvert fald ikke når det handler om sengetøj til børn. Vil du glæde et barn, så kan du købe sjovt og farverigt sengetøj, som der naturligvis udbydes på nettet. Sengetøj med mange farver og motiver står i høj kurs blandt børn i en bred aldersgruppe. Du kan f.eks. købe sengetøj med følgende motiver:

  • Marvel
  • Angry Birds
  • Paw Patrol
  • Spiderman
  • Star Wars
  • Minions
  • Frost
  • Mickey Mouse

Du kan shoppe sengetøj til piger og drenge hos din foretrukne webshop, hvis det er en gaveidé, som du synes godt om. Sjovt og farverigt sengetøj hører hjemme på børneværelset, så du vil aldrig kunne gå helt galt i byen med denne gaveidé.

2.     Gavekort til den lokale biograf

Der findes ikke særligt mange børn, som ikke elsker at se en god film i biografen. Der bliver sendt rigtigt mange gode børnefilm i de danske biografer, så det skal barnet, du holder af også have mulighed for at opleve.

Det er mest hensigtsmæssigt at lade barnet vælge den ønskede film, hvorfor det vil være oplagt at købe et gavekort. Hvis den lokale biograf ikke sælger gavekort, kan du lave et hjemmelavet gavekort. Den perfekte biograftur inkluderer selvfølgelig også slik, sodavand og popcorn.

3.     Praktisk badehåndklæde med motiv

Der findes mange praktiske gaveidéer til børn – f.eks. et badehåndklæde. De fleste børn bader hyppigt, hvorfor det er en fordel at eje flere badehåndklæder. Badehåndklæder til børn er alt andet end kedelige og grå. De er derimod fyldt med farver og glade motiver, som hverken børn eller voksne kan stå for.

Cartoonkids.dk er en af de webshops, der har specialiseret sig i at sælge sjove og dekorative badehåndklæder af højeste kvalitet. Webshoppens udvalg af badehåndklæder henvender sig til både piger og drenge. Du kan se nærmere på udvalget ved at klikke dig ind på webshoppen.

4.     Løbehjul med høj sikkerhed

Det er sundt for børn at dyrke motion og få frisk luft ligesom alle andre mennesker. Giver du barnet et løbehjul i fødselsdagsgave, så vil du opleve, at barnet bliver gladere for motion og frisk luft. Løbehjul er hovedsageligt henvendt til større børn, som har godt styr på motorikken og balancen.

Et godt løbehjul skal være fremstillet af de bedste materialer, så det kan holde sig pænt i mange år og desuden byde på høj sikkerhed. Barnet skal selvfølgelig bære cykelhjelm, knæbeskyttere og andet sikkerhedsudstyr ved brug af løbehjul.

5.     En flot plakat

Det er muligt at pynte børneværelset på mange forskellige måder. Det er i første omgang værd at fokusere på væggene, som fortjener at blive piftet lidt op. Der kan bruges maling, plakater, wallstickers og meget andet til at dekorere væggene.

Du kan helt sikkert finde en flot plakat til fødselaren, hvad enten barnet er en dreng eller pige. Du kan f.eks. købe plakater med superhelte eller andre børnefigurer.

2017-02-27T11:46:10+00:00

Leave A Comment