Skønne børnesko fra See Kai Run

Denne artikel er sponsoreret

See Kai Run er et amerikansk skomærke til børn. De leverer altid super kvalitet og god pasform. Både til små og større børn. Her har jeg udvalgt sneakers til junior (2-6 år) fra SS2013 (Summer/Spring kollektionen).

sneakers børn

See Kai Run fås langt fra over alt i Danmark. Overhovedet. Men filabel.dk har et fantastisk udvalg!

Bag See Kai Run
See Kai Run blev stiftet i 2004 af en amerikansk mor ved navn Cause Haun, fordi hun syntes, der manglede børnesko, der både var sunde for børns fødder og havde et sofistikeret look! Og nå ja; hendes første søn hedder Kai… Siden er See Kai Run blevet en verdensomspændende succes!

Sneakers til piger
Super fine See Kai Run sneakers til piger. See Kai Run har designet disse sko specielt til børn mellem 2 og 6 år. De har fokuseret på bløde og behagelige materialer. Derfor er skoene lavet af kanvas, og bunden er lavet af det nye TPR (thermo plastic rubber), som på en gang er fleksibel, blød og isolerende. Skoene har en blød mikroperforeret indersål, hvilket gør dem åndbare. Lukkes med velcro. Fodformede med plads til fødderne.

børnesko
Pris: 349 kr. hos filabel.dk

børnesko
Pris: 349 kr. hos filabel.dk

sneakers
Pris: 349 kr. hos filabel.dk

Mere nyt fodtøj til børn forår/sommer 2013
Kæmpe udvalg fra Hummel
ECCO retro til store og små
Naturino børnesko til farveglad junior

See Kai Run sneakers til drenge
Sneakers til drenge er selvfølgelig lavet af det samme gode materiale, som til pigernes sneakers: Overordnet er de af kanvas og bunden er lavet af det nye TPR (thermo plastic rubber), som er fleksibelt, blødt og isolerende. Skoene har en blød mikroperforeret indersål, hvilket gør dem åndbare. Lukkes med velcro. God plads til fødderne.

sneakers
Pris: 349 kr. hos filabel.dk

sneakers
Pris: 349 kr. hos filabel.dk

Børnesko
Pris: 349 kr. hos filabel.dk

Se katalog fra See Kai Run
Lookbook SS2013 fra See Kai Run.

2017-06-17T04:42:35+00:00

Leave A Comment