Opbevaring på børneværelset: Vægophæng i akryl

Denne artikel er sponsoreret

Der er så mange kreative bloggere i det ganske, danske, land. Jeg forsøger at følge med på flere blogs, for det er virkelig inspirerende. Jeg vil stile efter at tippe jer om mine yndlingsbloggere noget oftere. For selvfølgelig kan de også inspirere dig!
morblog

Mor Med Meget Mere
I dag vil jeg gerne præsentere dig for bloggen Mor Med Meget Mere, som skrives af Pernille, der er mor til to. Pernille blogger, med egne ord, om: Børn, kærlighed, madlavning, inspiration, opskrifter, kreative projekter, ingenting og alting, bolig, interiør, shopping, familieliv, tanker, natur og meget mere.

Indretning af drengeværelset
Pernille har blogget om sin søn Williams værelse, og her så jeg en rigtig god idé! Ophæng af hel eller halvkugler i akryl. Til opbevaring af bamser eller andet legetøj. Synes det er så fint! Giver mig associationer til det ydre rum, rumskibe og især den “kuppel”, som rumdragter har til hovedet!

børneværelse
Bamse in spaaaace! Akrylophænget her er en halvkugle. Fås også som hel kugle, der kan hænges op. Billedet er fra Williams værelse.

Her kan du få kugler
Jeg var nødt til at skrive til Pernille og forhøre mig, hvor hun havde fundet det fine væghophæng! Nu kan jeg også give dig linket videre.

orion

Koziol halvkuppel kan bl.a. fås hos inch.dk til 139 kr.

Halv kuppel måler ca.; ø 30 cm. d 15 cm.

akryl kuppel

Du kan købe to halvdele og hænge op – eller en halv og skrue i væggen, som Pernille har gjort. Jeg synes, at det ser sejt ud!

Mere til væggen
Se også et tidligere blogindlæg, hvor jeg skriver om amagerhylder og sættekasser til børneværelset.

[ad]
2017-06-17T04:42:20+00:00

4 Comments

 1. Nanna Bissø 14. januar 2015 at 13:33 - Reply

  Hej Anette

  Jeg har lige fundet din artikel og synes lige som dig at kuglerne er rigtig fine. Jeg vil høre dig om du synes at de slutter tæt til væggen, eller tæt til hinanden når de hænger som en kuppel. Jeg skal bruge dem til en udstilling hvor jeg gerne vil hælde sand i men kan ikke lige vurdere om de slutter tæt så det ikke løber ud?

  Håber du kan hjælpe 🙂

  Mvh Nanna

 2. Anette Tvedergaard 15. januar 2015 at 14:43 - Reply

  Hej Nanna

  Jeg har desværre aldrig fået købt den fine kuppel! Vil (fortsat) gerne! Men det er kun blevet ved snakken, så jeg kan ikke videregive mine personlige erfaringer. Var jeg dig, så ville jeg da lige give en forhandler et ring, for at stille samme spørgsmål. De må kunne svare på, om sand vil ryge ud eller ej!

  Pøj pøj – lyder som en spændende udstilling! 🙂

  Mvh.
  Anette

 3. Nanna Bissø 15. januar 2015 at 15:56 - Reply

  Tusind tak for dit svar! Jeg prøver at fange en forhandler som kan hjælpe mig 🙂

Leave A Comment