byKlipKlap foldemadras i tekstillæder

Denne artikel er sponsoreret

Jeg har længe haft et godt øje til multi-madrasserne fra byKlipKlap 3 fold. De har efterhånden været på markedet i flere år, og jeg har flere gange tidligere skrevet om dem. De fås i slidstærkt møbelstof, men nu også i tekstillæder. Yay!

by klip klap 3 vfold
Denne model er en KlipKlap 3 fold i tekstillæder. Knapperne er dog betrukket med møbelstof (du kan lige ane en knap… mine børn ynder at bruge knapperne til udstilling af forskellige ting…)

Køb By KlipKlap online hos Legebutikken.dk

Fra tekstil til tekstillæder
De kendte foldemadrasser, og børnestole, fra danske by KlipKlap plejer udelukkende at kunne fås i lækkert tekstil. De fås i flere forskellige farver, og jeg er vild med dem. Sagen er bare, at vi allerede har to vidt forskellige stofsofaer i vores meget lille stue, og jeg synes, at jeg tørrer en del på dem. Med mere eller mindre godt resultat. Med KlipKlap 3 fold har jeg fået et møbel, som jeg nemt kan tørre pletter af! Det ser jeg meget frem til. Primært pga. denne størrelse på billedet neden for…

foldemadras

Rengøringsvenlig tekstillæder
Tekstillæder er som navnet antyder kunstlæder, som har en meget holdbar kvalitet, og er nem at vedligeholde. Og så ligner det fuldstændig ægte læder. Lige sagen for os, hvor yngstebarnet Agnes på knap et år gerne tørrer spyt, savl og snot af i møblerne. Og nå ja; vi har også en hamster, der heller ikke altid holder tæt, når den er i sofaen… Uh tekstillæder er SÅ velkomment.

2014-07-06 21.37.24
En almindelig situation hjemme hos os. Hamster i sofa (nederst venstre hjørne). I modsatte hjørne forsøger storesøster at forhindre mindste søster i at falde ned ad sofa…

Leg og hygge i gulvhøjde
Vi har i den grad manglet et flydemøbel, et hyggemøbel, som kan være i gulvhøjde, og hvor høj som lav kan lege eller flade ud. Jeg foretrækker at have Agnes på gulvet, så hun ikke styrter ned ad sofaerne. Det er mere sikkert og hyggeligere for os alle.

De store pigerne er meget glade for at bruge foldemadrassen til gymnastik!

3 fold klip klap madres

Store børn = flere film- og soveaftaler
Jo ældre børnene bliver des flere soveaftaler kommer i hus. Dog endnu ikke med modsatte køn (!), men her i huset med veninder. Foldemadrassen har allerede vist sit værd som ekstra sofa med ryglæn foran fjernsynet, når mange er samlet i stuen til en god film!

2014-06-29 20.22.09

Jeg har i tidernes morgen købt sådan en gæsteseng i stil med en drømmeseng (solseng) med en madras. Alle hader at sove på den. Medfølgende madras er så tynd, at det føles som om, at du sover direkte på fjedrene. Så hvorfor det hedder en drømmeseng, må der stilles stort spørgsmåltegn ved!

Foldemadrassen fra byKliopKlap er allerede blevet et stort hit. Især her i sommerferien har vi overnattende børn i tide og utide. Børnene elsker at kunne ligge godt (forståeligt) og tæt (meget vigtigt til venindesnak!).

Madrassen er lang og bred nok til også voksne gæster kan overnatte godt. Du behøver ikke frygte ømme rygge næste morgen!

foldemadras
Foto fra by KlipKlaps imagebank

Flere (og meget flottere) billeder
Tjek lige by KlipKlaps produkter, hvor du kan se mange flere billeder af de finde foldemadrasser. Deres prof fotograf tager væsentlig bedre billeder end jeg!

Se forhandlere af by KlipKlap her. Priserne på by KlipKlaps produkter ligger ml. 2.399 kr. og 5.999 kr. Køb dem hos Legebutikken.

2017-06-17T04:41:28+00:00

One Comment

  1. Jeanne 9. juli 2014 at 11:27 - Reply

    Tillykke med det skønne – og praktiske – møbel. Jeg har sukket efter en klip-klap hver gang du har haft et indlæg om dem, men prisen har afholdt mig fra at købe én. Vi nøjes derfor med et alternativ fra Ilva, der benyttes til overnattende veninder og som til daglig fungerer som ryglæn (stående udfoldet, på højkant) bag datterens boxmadrasseng. Jeg regner med, at når tøserne bliver større, så kan den fungere som ekstra siddeplads på værelset eller foran tv’et.
    http://shop.ilva.dk/produkt/56100868/sleep?maingroupurl=teens&webgroupid=

Leave A Comment