Campingferien hører til blandt børnenes favoritter

Denne artikel er sponsoreret

Campingferien har i mange år været en af danskernes favoritter, når det gælder ferieformer, og børnene elsker det. Går du med tanker om at anskaffe en campingvogn til familien, får du her et par tips, du helt sikkert kan få brug for.

Køb brugt og spar rigtig mange penge

En ny campingvogn kan sagtens koste på den forkerte side af 100.000 kroner, og det er de færreste, der lige har den slags penge til rådighed. Køber du brugt, er priserne naturligvis helt anderledes, og det bør du udnytte. Det er med campingvogne, som med biler. Allerede det første år taber de rigtig meget i værdi, selv om de i princippet er så gode som nye.

Prøv for eksempel at se på 123camp.dk, der er en købs- og slagsportal med brugte campingvogne. Her kan du taste dine ønsker om prisleje, årgang og mange parametre ind i en søgemaskine, og med det samme få vist de vogne, der matcher. Det er både smart og hurtigt.

Tegn en forsikring på vognen

Køber du en lidt nyere campingvogn, bør du få den forsikret. Du kan for eksempel forhøre dig hos dit nuværende forsikringsselskab, hvad en sådan forsikring vil koste. Før du tegner den, bør du forhøre flere steder, så du er sikker på prisen på forsikringen er rimelig. Du kan også undersøge, hvad det vil koste at få din campingvogn forsikret hos det nye forsikringsselskab NEXT. Her behøver du ikke forhøre, for du kan taste campingvognens data direkte ind på hjemmesiden og få prisen på skærmen med det samme.

Overvej vinteropbevaring

Har I selv plads til at have campingvognen stående derhjemme, når den ikke er i brug, er det naturligvis helt ideelt og ikke mindst gratis. Det er bedst, hvis den kan stå under tag, men ellers går det nok endda. Bor I derimod i lejlighed eller på en villavej uden ekstra plads, kan det være nødvendigt at få vognen opmagasineret andetsteds. Der findes særlige bureauer, der udbyder den form for service til rimelige priser. Endnu billigere bliver det naturligvis, hvis I har bekendte, der kan have den stående, eller kan finde et sted på landet, hvor I billigt kan leje lidt plads.

Gør det ekstra bekvemt med et underlag i forteltet

Der følger et fortelt med de fleste campingvogne, men ofte er der ikke inkluderet tæppe eller andet underlag. Den slags kan købes forholdsvis billigt, og det kan klart anbefales. Så er det knap så koldt at gå rundt i strømpesokker, og det giver også en lidt hyggeligere stemning med et tæppe.

2017-01-02T10:51:01+00:00

Leave A Comment