Cool skateboard til større børn

Denne artikel er sponsoreret

Så snart det er forår, så vrimler det frem med alt på små hjul. Det være sig løbecykler, løbehjul, rulleskøjter og skateboard. Det er skønt, når der kan leges ud til aftensmaden står på bordet – og igen derefter!

skateboard_Globe-bantam-Grancouch

20% rabat
Skateboard fra Globe kan fås hos Legebutikken.dk – netop nu med 20% rabat!

Min ældste datter på snart 10 år har længe ønsket sig en skateboard. Jeg har kigget på nogle i en unavngiven landsdækkende legetøjsbutik, men jeg syntes, at kvaliteten virkede meget dårlig.

skateboard_Globe-bantam-Tiebye

Nu faldt mine øjne lige på disse smarte, australske, skateboards fra Globe. De er ikke billige, og jeg håber og tror, at det borger for god kvalitet! Det har i hvert fald været tilfældet med det heller-ikke-billige løbehjul, som vi har. Det er supergodt!

skateboard_Globe-bantam-Neff

SkateboardCamouflage

skateboardGlobe-bantam-Galaxy

Alle indsatte billeder af Globe skateboards er fra Legebutikken.dk, der har de flotte skateboards på lager!

Det bedste fra Globe skateboards
De skateboards, der er vist her, hedder også “Cruiserboard”. Det henvender sig til større børn og begyndere. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten af den grund – snarere tværtimod.

Skateboardet måler 58 x 15 cm. (23? x 6?) og er et såkaldt kicktail deck. Hjulene er 59 mm og kører med Abec- 7 kuglelejer.

Bantam Skateboardet er også populært blandt teenagers, både for de fede designs men specielt også for de virkelig gode køreegenskaber.

Skateboard-Globe-bantam-Leo

Globe er en af de allerstørste skateboardproducenter i verden – og de har helt styr på alle detaljer og styrer deres egne fabrikker med streng kvalitetskontrol.

Skateskole kun for piger
I min søgning rundt på nettet fandt jeg over Skateducate, der er SKATEDUCATE laver skatecamps og skateskoler i Danmark, Grønland og resten af verden- kun for piger (firmaet er dansk). Det lyder helt genialt. Læs selv med neden for, som er sakset fra deres hjemmeside: skateducate.com

skateboard_globe-bantam-Paradise

Under overskriften Skate, Educate, Empover, bruger SKATEDUCATE skateboards og ramper til at give piger fre 4. klasse og op plads og trygge rammer, hvor de kan udfordre og udvikle sig.

Udvikling gennem skating:

Hos SKATEDUCATE er skateboarding midlet, men målet er at skabe et læringsrum, hvor pigerne kan føle sig trygge og motiverede for udvikling.

Udover at være et bud op en fysisk fritidsaktivitet, kan skateboarding være med til at styrke mentale kompetencer såsom at udvikle tillid til egne evner, at vise vedholdenhed og det at turde falde. Skateboarding kan derfor, ligesom andre urbane sportsgrene, bruges som et positivt identitetsdannende værktøj.

SKATEDUCATE from SKATEDUCATE on Vimeo.

Lær at bruge et skateboard via video
Der findes et hav af video på YouTube, der kan lære dig, hvordan du starter, stopper og drejer på et skateboard. Her blot et eksempel, som jeg synes viser det hele meget godt. Junior må selv lede videre på YouTube!

2017-06-17T04:41:31+00:00

Leave A Comment