Det bedste til luksusbørn

Denne artikel er sponsoreret

For nogen vil ordet ”luksusbørn” have en negativ klang, fordi de tænker på forkælede unger, som bare kræver. Der ligger imidlertid meget mere i ordet, for det er bestemt ikke negativt. Der er ingen skam i at ville give sine børn det bedste, hverken når det gælder tøj, lejetøj eller når det kommer til indretning af børneværelset.

Vi voksne er også til luksus

Danskerne har generelt fået flere penge mellem hænderne til os selv, og det kan mærkes i vores forbrug. Vi voksne bruger mange penge på små luksusting til os selv, så naturligvis vil vi også gerne give vores børn en del i dette. Der er mange ting, som vi bruger hver dag, hvor det ganske enkelt tilføjer mere livskvalitet, hvis kvaliteten på produktet er i top.

Der er forskellige motivationer til at ofre penge på luksus, men de mest almindelige er design, bæredygtighed eller komfort. Alle disse er god grunde, og endnu bedre bliver det, når mange luksusvarer har alle disse egenskaber.

Intet er vigtigere end tøjet

Der er luksus overalt omkring os, og det kan være svært at vurdere, hvad vi skal bruge vores penge på. Alligevel er der dog én ting, der går igen, når det handler om vores børn – tøjet er vigtigere end alt andet. Det handler ikke om forfængelighed, men derimod lige så meget et ønske om, at vores børn kan gå i tøj, som både er komfortabelt og miljørigtigt.

Gugga.dk blev startet op med et ønske om at tilbyde lækkert tøj til børn til fornuftige priser. Samtidig er de også beviset på, at pris bestemt ikke er den vigtigste faktor, når det kommer til tøj. Enhver kan få en kæmpe stak tøj fra en discountforretning uden at skulle ofre meget, men kvaliteten er også derefter, hvilket betyder at tøjet sjældent bliver brugt mere end én gang.

Mini Rodini og deres unikke design

Én af de mærker som Gugga.dk forhandler er Mini Rodini. Mini Rodini er komfortabelt børnetøj, som samtidig har en fantastisk og nemt genkendeligt design. Printet på tøjet tager sit udgangspunkt i dyr og barnlig fantasi, hvilket har skabt et overordnet look, som både virker eksklusivt og meget nordisk.

Samtidig er Mini Rodini også beviset på, at børnetøj godt kan være komfortabelt og stadig smart. Det er nemlig vigtigt ikke at ignorere komforten, når det kommer til børn. Børn skal have lov til at løbe, lege og bevæge sig frit, og det skal tøjet tage højde for. Derfor er vaskemørket eksempelvis også trykt på tøjet i stedet for påsyet, så der ikke sidder kradsende mærker, der kan genere sart barnehud.

Hvis du gerne vil se mere til de lækre mærker hos Gugga.dk, kan du besøge dem. Du kan også følge linket til køb produkter af mærket Mini Rodini her.

Vi har alle hver vores motivation for at købe gode varer til vores børn, men fælles er dog ønsket om, at vores børn skal trives.

2016-12-07T06:55:38+00:00

Leave A Comment