Familie DIY til påske

Denne artikel er sponsoreret

Så er påsken lige om hjørnet, og skal du lige som jeg bare være hjemme og slappe af med familien, så er her en række søde og sjove DIY’s (gør det selv), som du kan lave sammen med dine børn. Jeg har i hvert fald tænkt mig, at Alfred og jeg skal kaste os ud i en ting eller to.

bosdieren

Begynd allerede nu at samle på toiletruller, så du har en god stak klar, når I vil i gang. Ideen med at male dem behøver jo ikke kun være et påskeprojekt, men kan bruges året rundt. Du kan læse meget mere og hente mere inspiration på den hollandske blog Studiowonderdag

Bluebirds2-600x400

De er da lige til at sætte tænderne i, synes du ikke? De lækre mint-farvede fugle kan du se mere om på sweetsugarbelle.com.

Hos f.eks. SpecialKøbmanden kan du finde ALT til at dekorere kager/slik med. F.eks. sort gelé til at tegne øjne mm.

 

carrot-1

Jeg er helt vild med disse søde kræmmerhuse formet som gulerødder. På siden Oh happy day kan du se, hvordan du smartest samler og fylder de fine “gulerødder” med lækkerier.

Bunny

Skal der dækkes op til den helt store påskefrokost, så kan den jo godt gøres børnevenlig med denne søde servietring af piberensere. Den lille servietring er meget enkel at gå til og stammer fra siden Creativity for Kids.

 

dye-ving-dudes-craft-photo-420-FF0411EGG_A05-1

De søde små dykker-æg er super søde og sjove – men nok lidt for stor en mundfuld for mine kreative evner. Men har du fingrene godt skruet på, så kan du finde mere information på Spoonful.com 

Ha’ en skøn påske. Glæder mig til at høre I tør kaste jer ud i ovenstående projekter?

Skrevet af gæsteblogger
Camilla Tuborgh – læs mere om Camilla her!

Få mere inspiration: Læs flere påske-blogindlæg
Farverig påskepynt i ruden med silkepapir
Påskeæg i Design Letters krukker med orange låg
DIY: Filt påskeæg med de større børn
Lav selv påskeæg af marmeladeglas
Rim og remser til gækkebreve
Påskelege og aktiviteter for børn i påsken

påske diy

2017-06-17T04:41:32+00:00

Leave A Comment