Drikkeflasker fra Klean Kateen: Ren for kemi og kan tåle opvaskmaskine

Denne artikel er sponsoreret

Vi mangler altid godt drikkeflasker herhjemme. Dels til skolen, hvor ældste datter ikke synes skolemælken er kold nok, og derfor hellere vil have vand med hjemmefra… og til diverse sportsaktiviteter. Fra flere steder har jeg hørt godt om flaskerne fra Klean Kateen, så nu skal den prøves!

Alternativ til drikkeflaske af plast
Vi har, som mange andre givetvis, ofte brugt og genbrugt ½ liters plastflasker fra supermarkedet. Men jeg læste fornylig hvilke bakteriebomber sådanne plastflasker kan være, fordi de ikke kan rengøres godt nok – uden at gå i stykker.


Flaskestørrelsen her kan rumme 800 ml

Rene varme og kolde drikke
Klean Kanteen ® er det nye store hit og ligegyldigt hvor mange gange du fylder den og uanset hvad du putter i din Klean Kanteen® vil den holde din drik frisk og med ren smag.

Klean Kanteen ® er udført i høj kvalitet af rustfrit stål, der er fri for BPA* og et af de mest miljørigtige materialer på markedet. Og… hurra: Klean Kanteen kan, til forskel for de fleste andre drikkeflasker, tåle at komme i opvaskemaskinen.


Flaskerne her rummer hhv. 355 og 532 ml.

Kan genbruges i årevis
Fordi rustfrit stål i sig selv er sikkert, er indersiden af flasken ikke belagt med plastik eller epoxy. Dette er en af de væsentligste forskelle mellem rustfri stål og aluminiums flasker.
Så du kan være helt sikker på, at det du putter i flasken også er det der kommer ud igen når du drikker af den. Da den er lavet i rustfristål 18/8 kvalitet, kan den genbruges i årevis uden problemer.

Smart design i mange farver
Klean Kanteen fås i flere størrelser og farver; som almindelig drikkeflaske, til de voksne og børnene i børnehaven, og som termokop/flaske til varme eller kolde drikke.

Klean Kanteen forener lækkert design med sunde miljøvenlige materialer.
Den store åbning  (44mm) og de buede hjørner uden kanter gør, at Klean Kanteen er nem at rengøre.
Det slanke design passer til næsten alle kopholdere.

Kan købes hos Kostkalender.dk

[ad]
2017-06-17T04:46:48+00:00

One Comment

  1. Marie 31. marts 2011 at 12:41 - Reply

    De kan også købes her: http://renflaske.dk/forside.asp 🙂

Leave A Comment