DRs julekalender “Tidsrejsen” udkommer som musikbog

Denne artikel er sponsoreret

Nå DR blænder op for årets julekalender Tidsrejsen i aften d. 1. december 2014, er der en ekstra julegave til alle musikglade familier. I år kan der synges og spilles med for fuld musik hele december. Både titelsang og soundtrack, udkommer nemlig i en musikbog, der lægger vægt på, at det skal være let at komme i gang med at spille musikken selv. Det er en nodebog, der kan bruges af alle, som elsker at synge og spille.

tidsrejsen musik og noder

Komponisten og arrangøren har til hver melodi fra soundtracket skrevet en tekst om hvilken stemning der skal frem i musikken, og hvordan du bedst muligt spiller melodierne. På Youtube kan du høre indspilninger af hver sang samtidig med, at du spiller musikken. Og bagerst i bogen findes en oversigt til, hvordan du spiller tonerne og akkorder på klaveret.

Da soundtracket til julekalenderen består af nogle flotte klassiske stykker musik, er det en langtidsholdbar bog, du ikke behøver at pakke væk 1. januar. Mange af titlerne fremstår som klassiske melodier, der vil have lige stor værdi i både børn og voksnes hænder.

Fakta
Udkommer: 1. dec. 2014
Titel: Tidsrejsen
Antal sider: 42
Komponister: Caroline Castell, Lasse Lyngbo og Flemming Nordkrog
Forlag: Stepnote Publishing
Pris: 195 kr.
Bestilling: www.stepnote.dk

2017-06-17T04:41:18+00:00

Leave A Comment