DIY: Efterårssysler der pynter udendørs

Denne artikel er sponsoreret

Netop nu er den danske efterårsskov rigtig smuk, og samtidig vrimler den med ting og sager man kan (og må) samle ind til at lave lidt efterårsdekorationer af. Måske endda lidt til den kommende julemåned. Her er et par forslag til hvad man kan lave:

DIY hjerter:

Efterårshjerte

1: Saml godter i skoven / 2. Derudover skal du bruge: grensaks, ståltråd i ønsket farve og noget der duer til at klippe ståltråd / 3. Klip 6 lige lange grene / 4. Bind enderne på grenene sammen 3 og tre / 5. Så ender du med to trekanter. / 6. Placer trekanterne oven på hinanden / 7. Sådan, og bind grenene sammen, der hvor de krydser hinanden / 8. Pynt evt. med lidt røde bær eller andet / 9. Voila! Lav flere hjerter i forskellige størrelse. Gem evt. en til julemåneden, hvor den vil se fin ud med en lyskæde i.

Mos fundet i skoven kan formes til et hjerte, og holdes sammen ved hjælp af ståltråd. Dekorer evt. med andre fund fra skovbunden og hæng hjertet op. Er særdeles holdbart, hvis blot man har surret det ordentligt sammen.

IMG_6354 IMG_6355

Sidst, men ikke mindst, kan man jo bruge resterne til lige at hygge lidt om sit udskårne græskar. Her har vi givet Frk. Græskar lidt grønt at sidde i.

IMG_6352

Skrevet af gæsteblogger Katrine Johannesen

2017-06-17T04:41:42+00:00

Leave A Comment