Er dit barn klar til vinter?

Denne artikel er sponsoreret

Sommeren er efter sine tre dejlige måneder nu gået i hi, hvilket for nogen er meget sørgeligt, mens andre ser frem til den lidt køligere tid med stor glæde. Børn er i den gruppe, som ser frem til vinteren, idet den indbyder til sneboldkrig, kælketure samt andet sjovt i vinterlandskabet. En sådan tur kræver den rette udrustning, idet graderne ofte er skruet helt ned omkring frysepunktet, hvis ikke under. Det er derfor din opgave, at du skaffer dit barn noget komfortabelt og varmt tøj, så de mange lege i de kølige vejr snart kan blive skudt i gang for alvor. Det rigtige vintertøj dækker over en lang række punkter, og det skal du være forberedt på. Her i artiklen kan du få skrevet de vigtigste beklædningsdele ned, hvis der ikke allerede er styr på dem.

Hue og handsker kan ikke undværes

Når turen går til skole eller børnehaven, er det vigtigt, dit barn har et par varme handsker og en dejlig hue. De små fingre og den lille øreflip er nemlig i den grad udsat, og er graderne omkring frysepunktet, er det her, hvor de første istapper bliver skabt. Køb derfor noget varmt, så dit barn ikke går hen og fryser. Derudover skal du ved handskerne vurdere, om de skal have fingre eller ikke. Til sneboldkampen vil det være en klar fordel med fingre, men det er helt op til din vurdering.

Et par gode støvler

Våde tæer er nærmest en tradition, når det bliver vinter. Dog er dette bare ikke helt sundt, eftersom det kan medføre forkølelse samt andre ubehagelige infektioner, som kan sygelægge dit barn. En sådan situation kan du undgå, hvis du får købt et par gode vinterstøvler. Det er vigtigt, at dit barns tæer bliver holdt varme hele dagen. Når du skal finde de helt rigtige, kan du eventuelt hoppe forbi Kids-World og finde vinterstøvler, som nok skal passe uanset køn.

En flyverdragt er den bedst rustning

Når dit barn skal en tur op på kælkebakken, er det specielt vigtigt med varmt tøj fra top til tå. At sidde på den kolde kælk samt vælte rundt i snedriver er ikke noget, som hjælper på varmen, og derfor er det vigtigt, at der altid er noget behageligt og varmt tøj. Flyverdragten er et eminent valg til en sådan situation, idet den er polstret godt og grundigt hele vejen igennem. Kort sagt er det den perfekte udrustning, når sneboldkrigen, den helt store kælkedag med familien eller skolen bliver en realitet. En flyverdragt er ikke blot varm – nej, den er ligeledes polstret på en smart måde, som kan virke støddæmpende, så snebolden samt styrt på kælken ikke gør lige så ondt, hvilket dit barn nok vil sætte meget pris på.

Vinteren står lige for døren, og du skal snart have fundet det rigtige vintertøj til barnet, så forkølelsen kan blive holdt for døren. Når du skal finde det rigtige tøj, er det vigtigt, at du har varmen samt bevægelsesfriheden i mente, så alle aktiviteterne i vinterlandskabet bliver udført på bedste vis.

2016-09-30T07:11:12+00:00

Leave A Comment