Få uforglemmelige minder med børnene

Denne artikel er sponsoreret

I en verden hvor uddannelse, job, karriere, fritidsaktiviteter, sociale relationer og teknologi fylder meget i hverdagen, kan det være svært at finde plads til at klemme familietiden ind i et i forvejen presset dagsskema.

Især børnefamilier med to hårdtarbejdende forældre, en baby og et halvstort skolebarn, kan have svært ved at få hyggen tilbage i centrum, når børnene skal køres og bringes mellem hjemmet, skolen, daginstitutionen, fritidsklubben og vennerne samtidig med at man selv knokler en vis legemsdel ud af bukserne for at få råd til bleer, tøj, legetøj, elektroniske enheder og bæredygtige fødevarer.

Familiehygge handler dog ikke kun om, at man skal være sammen mindst fire timer hver eneste dag, hvor man spiser sammen, hjælper ungerne med lektier eller bare hygger foran tv’et med et stort puttetæppe. I flere årtier har familier brugt oplevelser som en måde at genetablere familiehyggen og hjælpe børnene med at skabe deres egne erfaringer og oplevelser.

Bridgewalking kan være en oplevelse, der bringer familien sammen

Har man en helt lille baby, er bridgewalking måske ikke ideelt, da der godt kan blive lidt koldt i toppen. Men har man tumlinge eller større børn, kan denne oplevelse sagtens være dén milesten, der bringer familien sammen og skaber et minde, der aldrig bliver glemt.

I Danmark findes en oplevelse, der er unik af sin art i hele Europa – Bridgewalking over Lillebæltsbroen, der forbinder Fyn og Jylland. Denne oplevelse er ikke for sarte sjæle, da man i ikke mindre end 60 meters højde for en oplevelse, der er en konge værdig.

Med 20 meters højdeafstand til den konstante trafik over Lillebæltsbroen, kan I som familie tage på en hyggelig spadseretur i trygge og fascinerende omgivelser. I vil have udsigt til både Fyn og Jylland og samtidig kunne grine af de mange sjove biler, cykler og tog, der passerer under jer.

I skal ikke bekymre jer om sikkerheden, I vil alle blive udstyret med sikkerhedsudstyr, der gør at I ikke falder ned og en kyndig instruktør vil hjælpe jer op i højden og ned igen på den anden side, læs mere om oplevelsen her.

Fælles minder er noget som vi husker hele livet

Det er altid hyggeligt at sidde sammen om middagsbordet og sludre med sin familie om de ting, der sker i hverdagen. Men som barn er det de oplevelser man får tidligt i livet, der er med til at skabe ens personlighed og som er de ting, man husker bedst.

Når man er barn, er alle oplevelser nye og med til at forme, hvem man bliver som voksen. Derfor er oplevelser med familien noget man husker, da man oplever nye ting, steder eller historier i tryghed af familiens nærvær og støtte.

2019-02-14T04:05:18+00:00

Leave A Comment