Fars Dag i Fars Køkken: Genial gave med rabat

Denne artikel er sponsoreret

Fars Dag nærmer sig. Det er altid d. 5. juni, og herhjemme er vi typisk en smule i panik. For jo far siger måske nok, at han er ligeglad med en gave – men vi har også, år efter år, set, hvor glad han bliver over at få en lille overraskelse! Så selvfølgelig skal han også have det i år.

I år har vi valgt en gave til far, som gavner hele familien. Vi skal have pakket den flotte kogebog FARS KØKKEN ind. Bogen er Danmarks første kogebog, hvor far og børn vender “køkkenet på hovedet” og sammen begår gode retter på hyggelig og sjov vis.

fars køkken kogebog

Opskrifter for både kyndige og nybegyndere
Kogebogen er for alle fædre – både de køkkenkyndige og nybegynderne. Den bærer i den grad præg af børnepædagogiske tanker og brugervenlighed. Så det er bare at komme i gang med potter og pander!

Læserrabat til læsere af JuniorBusiness.dk
Normalpris for bogen er 249,95 kr. For dig koster bogen, frem til d. 5. juni 2015, 149,95 kr. (gratis porto).

FARS KØKKEN købes hos Muusmann Forlag lige her. Du skriver rabatkoden farskøkken i feltet kuponkode. Klik “anvend kuponkode”, og du får bogen til 149,95 kr. (gratis porto).

fars køkken

Jeg bladrer bogen igennem for dig
Der er det med at købe bøger online, at man ikke kan se i dem. Jeg har derfor lige lavet en kort video, hvor jeg bladrer i bogen, så du nemmere kan se, hvad den består af!

Jeg siger sluttelig på videoen, at bogen koster 199 kr. – men det gør den ikke. DIN PRIS er 149,95 kr.

Fakta om bogens forfattere
FARS KØKKEN er resultatet af, at de to forfattere Jonas Vigkilde og Mette Bøgebjerg Jørgensen igennem mere end to år har udviklet “Fars Køkkenskole” i Vallensbæk Kommune med støtte fra Nordea-fonden. Sammen med 300 fædre og 350 børn har de blandt andet kokkereret 3000 italienske kødboller, 750 rugbrødstoast, 1000 snydepizzaer og ikke mindst 600 Kærlighedssauce.

Jonas Gerdes Vigkilde har arbejdet som kok i Italien, Ebeltoft og København. Er uddannet hjemkundskabslærer og har flere års erfaring som folkeskolelærer. Jonas er far til Livia, og han er helt vildt med lasagne.

Mette Bøgebjerg Jørgensen er uddannet i Ernæring og Sundhed og har gennem de seneste 8 år arbejdet med og udviklet sundhedsfremmende projekter i Center for Sundhed og Forebyggelse i Vallensbæk Kommune. Mette er papmor til Elliot, snart mor til en dreng og hun er helt vildt med boller i karry.

fars køkken kogebog

Læs mere om Fars Køkkenskole
Følg Fars Køkkenskole på facebook

Følg forlaget Muusmann på facebook.

2017-06-17T04:41:09+00:00

Leave A Comment