Forkæl børnene og jer selv i sommermånederne!

Denne artikel er sponsoreret

For os voksne er sommeren ofte forkælelse nok i sig selv, men nogle gange har børnene brug for lidt ekstra. Giv børnene den bedste sommer med moderigtigt og fornuftigt fodtøj og måske endda en børnevenlig ferie for hele familien.

Det rigtige fodtøj betyder alverden

Det rigtige fodtøj er utrolig vigtigt, når det kommer til børnene eftersom de er meget aktive i løbet af dagen, hvorfor behageligt fodtøj er et must. For de små poder er ordentligt fodtøj vigtigt – især om sommeren, hvor de ofte har de samme sko på fra morgen til aften. Efterhånden er det til at finde sko, der både er ergonomisk korrekte for børnefødderne og ser søde ud. Sådan nogle kan du for eksempel finde på www.bisgaardshoes.com, hvor der er et stort udvalg. Her kan du finde masser af forskellige modeller til enhver pengepung. Da børnefødder nogle gange er en svær størrelse, er det jo altid rart at prøve sandalerne på, inden man hiver dankortet frem, og det er også lige netop hensigten med denne side.

På siden kan du nemt finde en forhandlerliste og finde en forhandler nær dig, så børnene kan prøve skoene på. På den måde sikrer du, at børnene får et par behagelige sko efter deres smag, og du undgår, at de pludselig ikke vil bruge deres nye sandaler, fordi de ikke kan lide at have dem på.

Find en familievenlig ferie

For små børn, der går i institution, adskiller sommerferien sig først fra hverdagen, når de holder fri fra institutionen. Selv om vejret er bedre, der måske ikke er så mange børn, og aktiviteterne er lidt sjovere end normalt, vil det for børnene stadig føles som hverdag. Derfor er det vigtigt at huske, at børnene også har behov for ferie, hvorfor en rejse sydpå kunne være godt for hele familien.

Den helt nemme løsning kunne være at tage på en børnevenlig pakkerejse, hvor der er sørget for alt. Det eneste som I skal stå for, er at få pakket kufferter og komme af sted til lufthavnen. Rejsebranchen har udviklet sig så meget, at de tager alt i betragtning, herunder også børnevenlige afgange. Derfor sidder du og overvejer at booke en ferie til hele familien men mangler lidt inspiration? Besøg hjemmesiden her og få inspiration til forskellige aktiviteter samt en ferie som vil passe til hele familien.

Familieferie handler om oplevelser

En familieferie, hvor afslapning er hovedformålet, kan være en rigtig god ferie for børn. Her kan børnene få lov at slappe af og nyde at være sammen med jer forældre i et miljø, hvor I ikke stresser over madpakker og arbejde. Sådan en ferie kan også være godt for jer som familie, fordi I som forældre kan slappe af og lade børnene lege med andre børn om dagen, og I kan være sammen om mad og spil om aftenen. Når hele familien kan få lov at komme helt ned i gear, bliver I alle klar til, at hverdagen starter igen. Ferie er en god måde at styrke sammenholdet i familien og virkelig dedikere tiden til hinanden.

2018-01-22T07:00:53+00:00

Leave A Comment