Forkælelse til børneklædeskabet

Denne artikel er sponsoreret

Det er ikke kun voksne, der bør gøre noget ud af garderoben. Også børn og unge bør gøre lidt ud af deres beklædning.

Hvorfor skulle de ikke også det?

Spørger man sine bedsteforældre er der en god chance for, at de ville sige noget i retning af, at det er komplet tosset at bruge penge på noget, man lynhurtigt vokser ud af. Det argument giver mening, men kun når man taler om dyre ting til klædeskabet. Det giver nemlig ikke ret meget mening at købe en dyr Gucci-sweater til en 8-årig knægt, når han praktisk set kun får den brugt 3-4 gange. Det er lidt vildt at bruge 700 kroner per gang, man har en klud på.

Heldigvis er der masser af muligheder for at forkæle børneklædeskabet uden at slå bunden ud af økonomien.

Hvis vi starter med nogle fede accessories til børn, er der eksempelvis mange gode muligheder for at klæde sig ordentligt på til en meget lav pris. En af de ting som man ikke ser børn og unge iklædt særligt ofte er slipset. Og hvorfor det? Slipset er en elegant form for ekvipering, der med sikkerhed vil tiltrække positiv opmærksomhed.

Den eneste grund til vi ikke ser flere børn og unge med slips i dag skyldes, at det er blevet tabuiseret at være velklædt som ung. Det skal helst være sløset og barnagtigt, hvilket er en kæmpe misforståelse. Er det ikke på tide, at børn og unge begynder at klæde sig mindre forudsigeligt?

dreng

Det burde være mere end acceptabelt for drenge at gå i skole klædt sådan her.

Lignende slips til børn og unge kan i øvrigt fås til billige penge. To eksempler er hhv. dette sorte slips med noder og dette slips med stjerner. Udover slipset kan man overveje om ikke det ville være en glimrende idé at kombinere med en smart blazer. Der findes et væld af danske webshops, som sælger blazere, fine sko og skjorter. Derfor er der heller ikke nogen undskyldninger, hvis det drejer sig om at finde det rigtige tøj.

Dog er der en ganske vigtig ting, når det kommer til alt det her med, at børn og unge burde gå mere i smart og elegant tøj som slips, blazer, skjorte og så videre. Den ting handler om, at barnet overhovedet er interesseret i at have det på. Umiddelbart skulle man tro, at der ikke er særligt mange børn, som er fan af idéen om at gå i voksentøj. De tænker med det samme, at de sikkert bliver mobbet af vennerne. Omvendt kan man som forælder forsøge at forklare netop hvorfor, det er cool at have slips og blazer på.

Det skal selvfølgelig heller ikke lyde sådan, at børn og unge i dag udelukkende bør løbe rundt i slips, blazer, skjorte og fine brune sko. Der lægges kun op til, at det af og til er dejligt med lidt variation.

Børn og unge skal nemlig have lov til at være unge. Læseren ville sikkert tro, at der med denne artikel også lægges op til, at den klassiske skoletaske bør erstattes med en attachémappe. Det er selvfølgelig ikke rigtigt.

En fed skoletaske til børn og unge kan nemlig se sådan her ud:

taske

Det er britiske Mi-Pac, der står bag denne rygsæk, som elegant er udført af slidstærke materialer i en kombination af sort og brun. Hvis ikke du er bekendt med Mi-Pac, bør du spidse øre. Mi-Pac specialiserer sig nemlig i at lave rygsække, som kombinerer høj kvalitet, lækkert design med overraskende lave priser. Derudover har Mi-Pac et imponerende stort sortiment af fede modeller, således der er noget for enhver smag.

Vil man fremfor det klassiske sorte og brune look hellere have en rygsæk, der skiller sig en del mere ud ved at spille på de spraglede tangenter, kan følgende model være et glimrende alternativ.

taske

De fleste børn og unge vil med sikkerhed sætte pris på at have en skoletaske som denne på ryggen. Den er smart, anderledes og cool i ordets reneste betydning.

En anden accessory som på det seneste har vundet stor popularitet er armbånd til unge. Armbånd er nemlig bogstaveligt talt, hvad de unge vil have. Disse armbånd findes selvfølgelig i mange forskellige former og afskygninger. De modeller der klart er mest populære er armbåndene af flettet læder. Særligt de flettede læderarmbånd der snor sig om håndleddet 2-4 gange hitter i øjeblikket.

armbånd

Sådan ser et godt bud på et lækkert læderarmbånd ud.

Kombinationen af det flettede læder og den elegante sølvlukning gør sådan et armbånd til en attraktiv accessory, der kan bruges hver eneste dag. Prisen på sådan et læderbånd beløber sig til godt 350 kroner.

armbånd

Fire gange ægte læder med en enkel lukning.

Hvis to gange rundt om håndleddet er for lidt, er ovenstående armbånd et attraktivt alternativ. Her er den ægte læder bundet rundt om håndleddet fire gange, hvilket gør armbåndet til et smykke, der helt og aldeles er til at få øje på. Trods de fire omgange af ægte læder koster dette armbånd blot 239 kroner. Det er et ganske fornuftigt beløb, når det tages i betragtning, at det holder i adskillige år.

armbånd

Sidste eksempel på armbånd til børn og unge er denne enkle, men i den grad elegante model, der med sin orange farve formår at være både spraglet og diskret. Men hvordan kan noget være både spraglet og diskret? Jo, for idet armbåndet blot giver en enkelt omgang af læder omkring håndleddet virker det noget mindre voluminøst. Dermed er armbåndet sværere at få øje på og dermed diskret, hvor den orange farve alligevel formår at opretholde et niveau af spraglethed.

Ovenstående er blot en håndfuld gode eksempler på forkælelse til børneklædeskabet. Hvis du er interesseret i at gå på opdagelse efter yderligere med fede accessories, kan du med fordel besøge Danmarks største forhandler af accessories.

2017-06-17T04:41:08+00:00

Leave A Comment