Gaveidéer til den nyfødte

Denne artikel er sponsoreret

Når der er en lille ny på vej til verden, så er der pludselig mange højdepunkter, som skal fejres. Dertil følger der selvfølgelig også med til, og derfor kan det måske være lidt svært at finde frem til hvad der helt præcis skal købes.

Vi vil derfor prøve at give nogle små tips til hvilke kategorier du eventuelt kan lede indenfor.

Barselsgave

Allerede før barnets fødsel, skal der for eksempel fejres den kommende mors barsel. Dertil skal der selvfølgelig en barselgave til. Med hvad giver man egentlig som barselsgaver?

Der findes et ret stort udvalg af gaveidéer til barselsgave. Der er mange søde, fine og praktiske gaver, som kan gives til enten barnet, moren, faren eller noget som er brugbart for alle tre.

Gaveidéer til den nyfødte baby

Den helt klassiske gave, som ethvert nybagt forældrepar vil elske, er tøj. Børn vokser utrolig meget, og derfor vokser de op i større størrelser. Især smarte og behagelige bodystockings er helt perfekte til den lille ny. Du kan med fordel købe i flere størrelser, så der både er tøj som kan bruges med det samme, men også som barnet kan vokse ind i.

I forhold til nogle mere praktiske ting, så kan det være simple ting som hagesmækker. Ethvert barn har brug for en hagesmæk, for at ikke svine alt for meget ved spisebordet. Ellers er ting som sutter, sutteklud, service, bamser m.m. et sikkert hit hos den lille ny.

I forhold til barnets udvikling, så er især legetøj helt perfekt at give i gave. Her skal det helst være legetøj, i flere forskellige livrige farver, forskellige former, og gerne lidt forskelligt materiale. Herved får barnet lov til at føle og se, og derved bliver sanserne stimuleret fra en tidlig alder, hvilket hjælper den kognitive udvikling betydeligt. Her skal der selvfølgelig tages højde for legetøjet ikke har skarpe kanter, da der kommer en periode hvor alt skal prøves at komme ind i munden.

Udover legetøj, så er bøger helt perfekt. Hvis forældrene gider, så er det perfekt for barnet at få læst højt. Ellers kan det eventuelt være en sangbog, så forældrene kan synge for barnet.

Med tiden vil barnet forstå mere, og måske genkende visse sange og historier.

Markedet for babyudstyr er enormt, og inspiration kan søges overalt online. Hos for eksempel Emmibaby.dk, kan du finde alt i babyudstyr.

Gaveidéer til den nybagte mor

I forbindelse med en graviditet er det både fysisk og psykisk hårdt for den kommende mor, så derfor skal hun også forkæles lidt. Det kan enten være ved at give et gavekort til en lækker massage eller et spaophold. Ellers kan en æske delikat chokolade altid hjælpe en gravid kvinde.

Ligesom barnet, vil moderen også få brug for nyt tøj, så derfor kan du eventuelt købe noget graviditetstøj, eller ammetøj til barnets første tid.

Gaveidéer til den nybagte far

Det er selvfølgelig ikke kun moderen og barnet der skal have gaver – Faren skal ikke glemmes. Det kan være en lækker lille gavekurv med noget godt vin, chokolade osv. Ellers er jeg sikker på en god special-øl vil falde i god jord, hos de fleste kommende fædre.

Hvis den kommende far gerne vil forberede sig på ankomsten af den lille ny, så findes der en skøn bog ”Helens bog til far”, som hjælper lidt med at finde sin plads imellem mor og barn. Dette er et skønt redskab til enhver nybagt far, som gerne bare vil gøre hvad der er bedst for resten af familiens medlemmer.

2019-05-23T06:43:53+00:00

Leave A Comment