Genial bog: Travle kvinders guide til mere tid

Denne artikel er sponsoreret

Her har jeg fundet julegaven til alle i familie- og vennekreds, der, lige som jeg, klager over, at der er alt for lidt tid. Og det tid, vi har, går alt for hurtigt. Men du bestemmer nu engang selv over din tid. Meget af den i hvert fald. Dorte Rindbo har skrevet en genial bog, der hjælper dig med praktiske værktøjer og ændring af (dårlige) vaner, så du kan få din tid til igen at blive din!

Det, du bruger din tid på er det, du bruger dit liv på
For rigtig mange af os føles det som om, der bare ikke er tid NOK! Hvis du er en af dem, der synes hverdagen går lidt for stærkt eller synes dit liv er klistret til med post it-sedler med remindere om alt det, du skal nå, huske, gøre – og hvis du alligevel aldrig når alt det, du sætter dig for, uanset hvor hurtigt du løber eller hvor mange to do-lister, du skriver – så er denne bog til dig!

Mere tid
Pris: 199,20 kr. hos SAXO.com

Travle kvinders guide til mere tid fortæller dig, hvordan du får mere tid, overblik, indre ro, overskud og energi i en travl hverdag. Trin for trin lærer du, hvordan du både styrer din tid og dit liv – og undervejs får tid til alt det, du faktisk allerhelst vil.

7 gratis tips til dig som læser af JuniorBusiness
Særligt til JuniorBusiness’ læsere har Dorthe Rindbo 7 tips til mere tid (pdf). Brug dem til at kickstarte dig selv – og køb så bogen!

Og tid er ikke bare tid: bogen lærer dig bl.a. også at arbejde med, hvordan du opfatter den tid, du bruger:

”Når du bruger tid på badeværelset om morgenen, er det så en Daglig pligt eller tid med Dig selv? Vi ser utroligt forskelligt på de samme aktiviteter. På en workshop havde jeg på et tidspunkt to kvinder, som begge havde brugt tid på at hente deres børn fra institution. Den ene så det som en Daglig pligt, den anden så det som en kombination af tid med Familien og Sig selv. De to kvinder havde altså forskellige opfattelser af den samme aktivitet.
Hvem tror du i øvrigt nød det mest?”

Bogen giver konkrete værktøjer, smutveje, øvelser og teknikker til, hvordan du kan prioritere og disponere din tid smartere og på den måde få frigivet tid til det, du savner og sukker efter: Om det så er familien, børnene, vennerne, kærligheden, dine fritidsinteresser – eller dig selv. Bogens forfatter lover, at du med god planlægning kan få op til to timer ekstra foræret – hver dag!

Dorthe Rindbo
Dorthe er rådgiver med speciale i personlig planlægning og effektivitet, og hendes workshops og foredrag om at få styr på tiden er meget efterspurgte. Hun giver også individuel rådgivning og bestyrer en brevkasse i B.T., hvor hun svarer på læsernes spørgsmål om stress og planlægning.

Pris: 199,20 kr. hos SAXO.com

2017-06-17T04:45:34+00:00

2 Comments

 1. Anja 23. september 2011 at 21:41 - Reply

  Tak for det gode tip. Jeg starter arbejde igen på mandag efter at have gået hjemme et stykke tid. Men frygt er hvordan jeg skal få det hele til at hænge sammen med 3 børn, hus og have. Jeg håber, bogen kan hjælpe mig der.

 2. Jeanne 23. september 2011 at 22:46 - Reply

  Hmmmm… interessant at tænke over, om man opfatter gøremål som pligter eller “tid med dig selv/familien”. Tror der et par af dagens “pligter” jeg med fordel kan se anderledes, positivt, på.

  Jeg har bemærket, at ofte når emnet handler om “travl hverdag” og “mangel på tid”, anbefales man at drosle ned på ambitionsniveauet. Og f.eks. benytte sig af diverse shake’n’bake eller pulver-løsninger.

  Jeg er normalt stor tilhænger af, at betale mig fra det, jeg ikke selv motiveres af eller har evner for. Herunder både kagebagning og madlavning.

  Men i dag, da jeg på 4. time, stod og knoklede med – for første gang nogensinde – selv at bage tortillas, rulle lakridskugler og røre en chili-chokolademousse sammen, og jeg et kort øjeblik tænkte, at det havde været både nemmere og billigere at købe mig fra det, gik det op for mig, hvor meget mere tilfredsstillende det er, at servere noget særligt,, som jeg selv har lavet.
  Lidt af en aha-oplevelse for mig. Den tid der gives ud på bag-selv-fra-bunden, kan komme godt igen i form af en glæde og en stolthed der sjældent følger med pulver-løsningen.

Leave A Comment