Glæd dit barn og din pengepung – køb brugt legetøj til billige penge

Denne artikel er sponsoreret

Er du også træt af at købe dyrt legetøj som dit barn glemmer alt om efter en uge? Kan din økonomi heller ikke følge med legetøjsmodens uendelige nye påfund? Vi kender det fra os selv, nogen gange føles det nærmest som om at moden ændrer sig fra dag til dag.

De nye trends vil ingen ende tage og det er nærmest umuligt at blive ved med at være med på bølgen – i hvert fald hvis pengepungen også skal kunne følge med. Det samme gælder for indenfor legetøjsverdenen, hvilket skaber endnu større udfordringer på økonomifronten for os forældre, men der er alternative derude, som vi bør udnytte.

Second hand eller genbrug er et genialt koncept, der bliver en større og større del af vores kultur. Der er massevis af muligheder når det kommer til genbrug, både fysiske butikker såvel som online platforme. I genbrugshandlen er der alle tænkelige former for legetøj til salg, og i mange tilfælde er det så godt som nyt og helt uden brugstegn. Det kommer ikke kun os forældre til gode, men giver tværtimod også børnene mulighed for hyppigere udskiftning i legetøjet, hvilket selvfølgelig er en bonus, i og med at legetøjsmoden er i konstant udvikling. Lyder dette som noget for dig og er du interesseret i at opfylde dit barns ønsker samtidigt med at du sparer penge? Gør en god handel og køb billigt legetøj.

Udover at det pengemæssigt er en fordel for os forældre at gøre brug af genbrugskonceptet, er det heller ikke en dum idé at lære vores børn lidt om økonomisk ansvarlighed i en tidlig alder. Vi bør vise dem at der er alternativer, når de sidder der foran fjernsynet, fuldstændig forgabt i en reklame for endnu et stykke legetøj til overpris, som de bare må have. Selvfølgelig vil man gerne købe splinternye legesager til sit barn i ny og næ, og det skal der naturligvis være plads til. Men man må også huske, at det højst sandsynligt er ligegyldigt for en femårig, om han eller hun får helt nye LEGO-klodser eller om en anden har leget med dem fem gange før – det skulle da lige være for at få lov til at bakse med at pakke det ud af æsken.

Det er ikke længere som med det klassiske gamle legetøj, der kunne bruges dag ud og dag ind i flere år, uden at man blev træt af det. Børn i dag bliver konstant påvirket af reklamer i TV og andre steder, og i høj grad også af hinanden. Det gælder om at være på forkant med legetøjsmoden, men det er de færreste forældre der kan realisere barnedrømmen om at få hvert eneste nye stykke legetøj der bliver vist i reklamerne. At købe brugt og billigt legetøj er ideelt for begge parter – du sparer penge og dit barn glæder sig over nyt legetøj.

2016-11-08T06:49:48+00:00

Leave A Comment