Gode bøger til kufferten

Denne artikel er sponsoreret

Det emmer af sommerferie-stemning hjemme hos os i disse dage. I morgen starter ferien nemlig og vi kan se frem til tre uger, der byder på en blanding af god dansk sommer med tur i Legoland, besøg hos bedsteforældre og leg i haven. Men også en uge sydpå kan det blive til i år. Og her skal vi uden tvivl have fyldt min søn Alfreds kuffert med gode bøger. Vi elsker nemlig at fordybe os i gode bøger inden sengetid og jeg vil her give mine favoritter videre. Byd endelig gerne ind med dine favoritter – anbefalinger kan man aldrig få for mange af.

jakob og joakim

Jørgen Clevins Jakob og Joakim husker jeg fra min egen barndom og heldigvis er min søn Alfred også vild med den. Den er sjov fordi det er sådan en sød historie og drengen Jakob og hans elefant Joakim, og så er den aktiverende og involverer læseren med spørgsmål og små opgaver.

de tre bukke bruse

Bjørn F. Rørviks nyfortolkning af det klassiske eventyr De tre Bukke Bruse er jeg fuldstændig forelsket i. Du skal have fat i begge bøger for de er fuldkommen fantastiske. Hylemorsomme, charmerende og illustreret med de sødeste og farverige billeder i en naiv, barnagtig stil. Dit barn vil elske den.

lort på hovedet

“Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved” kender du sikker allerede. Men den kan sagtens tåle at blive læst igen. Og bøger om lort er altid virkelig skægt – særligt med en på fire år, som er tilfældet hjemme hos os.

lille frø

 

“Lille frø” er historien om frække Lille Frø, som altid laver ballade. Herhjemme har den fået et smil på læben hos både børn og voksne.

Hvad læser du for dine børn?

2017-06-17T04:40:58+00:00

Leave A Comment