Godt begyndt! Hjælp dit barn til den bedste skolestart

Denne artikel er sponsoreret

Blyanterne er spidsede og ligger på snorlige rækker i det funklende nye penalhus. Skoletasken, der ser alt for stor ud til den lille ryg, er pakket og klar. Det er tid til skolestart! Men inden den store dag oprinder, har der været en masse spørgsmål at tage stilling til: Er mit barn overhovedet skoleklar? Skulle vi hellere tage et ekstra år i børnehaven? Og hvordan skal det dog gå – socialt og fagligt?

skolestart

I Giv dit barn den bedste skolestart får du som forælder til et kommende børnehaveklassebarn svar på dine spørgsmål. Jytte Sidelmann, der som børnehaveklasseleder gennem 40 år har haft tusindvis af børn under sine vinger, guider dig gennem hele forløbet – fra stort børnehavebarn til lille skoleelev.

Bogen er delt op i tre dele. Den første del beskriver de store beslutninger, der skal tages i børnehaven: I skole nu eller vente et år? Privatskole eller folkeskole? Sammen med vennerne eller frisk start? Bogens anden del handler om, hvordan du bedst forbereder dit barn på skolestarten: Hvor meget skal dit barn kunne selv inden august, hvordan kan I ”træne” tal, bogstaver, trafik og koncentration – og hvorfor er det så vigtigt at mestre de sociale spilleregler? Bogens sidste del tager sin begyndelse på første skoledag og giver praktiske forslag til, hvordan du bedst støtter dit barn i den nye store skoleverden.

Her er bogen om en af de største milepæle i et barns liv – og om en af de udfordringer, man som forælder ikke vil dumpe på!

Bag forfatteren
Jytte Sidelmann (f. 1945) har været børnehaveklasseleder i 40 år. Hun var i en årrække redaktør af børnehaveklasseledernes fagblad ”Skolestart” og konsulent for skolestart i Danmarks Lærerforening. Hun har desuden forfattet en del undervisningsmateriale for de små klasser i dansk og matematik og skrevet børnebogen ”Jubiii jeg skal i skole”.

Bogfakta
297 sider
Forlagets pris: 249 kr.
Kan bl.a. købes hos SAXO.com
Udkommer 1. august 2013 – men kan bestilles allerede nu.

Her er vinderne af Godt begyndt! Hjælp dit barn til den bedste skolestart
Charlotte Ø. Larsen
Martine Isaksen
Dorte Fromberg

[ad]
2017-06-17T04:42:00+00:00

Leave A Comment