Gør dig klar til nytårsaften med børnene

Denne artikel er sponsoreret

Nytårsaften er lige så sjov for børnene, som den er for voksne. Børnene synes ofte, at nytårsaften er sjov, da de må være sent oppe og fordi der sker noget nyt og spændende. Nedenfor kan du læse hvordan du kan gøre dig klar til nytårsaften med ungerne og nogle gode råd til årets sidste dag.

Først og fremmest skal tøjet på plads til dig

Nytårsaften er en aften der er kendt for, at man gør lidt ekstra ud af påklædningen. Det er trodsalt årets sidste aften og man vil gerne give det en god afslutning og komme godt ind i det nye år. Det er meget forskelligt hvilket tøj man vælger at tage på, men for kvindernes vedkommende er det ofte en kjole og nogle pæne stilletter, som hitter til nytårsaften. Noget som også hitter til nytårsaften er blonder. En bluse med blonder, en kjole med blonder eller en blonde top. Du kan hos Starfashion finde meget mere inspiration til nytårsaften fra mane forskellige mærker.

Skal det være en stille og rolig aften, eller?

Når man har børn er det mere oplagt, at holde en stille og rolig aften med nogle spil og med en rigtig hyggelig stemning. Hvis i holder aftenen sammen med nogle gode venner eller familie, som også har børn, så kan børnene lege sammen og i kan have voksen tid. Holder du det derimod med folk som ikke har børn, så kan det være svært for dit barn, at blive aktiveret. Derfor vil det være en rigtig god ide, at tage nogle legesager med hjemmefra eller måske medbringe ipaden, så dit barn kan sidde stille og roligt med den inden han/hun skal sove. Dette kunne f.eks. være med en online bog fra Mofibo, hvilket du kan læse meget mere om her.

Husk at sikre hjemmet

Jul og nytår er den tid, hvor der bliver begået flest indbrud. Tyvene ved nemlig godt, at folk er hjemme hos deres nærmeste og dermed ikke er hjemme i juledagene og nytårsaften. Du skal derfor huske at sikre dit hjem ekstra godt imod indbrud. Dette kan du f.eks. gøre ved, at få installeret et alarmsystem, så er i sikre på, at de udbudte gæster ikke kommer langt ind i jeres hjem. Du kan læse meget mere om sikring af hjemmet på denne side.

2015-12-21T11:13:00+00:00

Leave A Comment