Gratis ebog med juleopskrifter og juledekorationer

Denne artikel er sponsoreret

“Vores jul” er en e-bog, der foruden tekst og flotte billeder, indeholder fire videoafsnit med Claus Dalby, Sif Orellana og Anette Harbech Olesen. Du kan helt gratis downloade det hele hos SAXO.com. Masser af ny inspiration til julen.

vores jul ebog

Claus er blomsterkunstner og havemand og frembringer de mest vidunderlige dekorationer og buketter. Han fortæller om sine bedste ideer og kommer med forslag til adventskranse og andre julerier.

advent

Sif sprudler af iderigdom og med børnene som omdrejningspunkt. Sif er kendt for sine nemme og skønne opskrifter såvel som for at levere lettilgængelig inspiration til familiehygge og aktiviteter.

boller

boller

julepynt

Anette deler sine bedste tips og opskrifter til den traditionelle julemad, men inspirerer også til nye og spændende lækkerier, som eksempelvis hjemmelavet marcipan og skønne salater til julebordet.

gløgg

rødkål

Du kan downloade bogen gratis hos SAXO.com. Det er lidt omstændig, at du faktisk skal gennemføre et reelt køb (afgive din e-mail, adresse mm.), men “købet” koster gratis og efter 2 minutter har du en flot og inspirerende, gratis, e-bog på 125 sider inkl. 4 videoer.

2017-06-17T04:41:19+00:00

Leave A Comment