Grünland Junior: Varme vinterstøvler til børn

Denne artikel er sponsoreret

Jeg synes, at det altid er interessant at gå bag de enkelte, spændende, tøj- og skomærker, som jeg møder på min vej. Du møder samme mærker, men kender måske ikke lige historien bag. Det kan du komme til her. Sammen med mig!

Jeg har talt med Vivi Busch-Christensen. Hun er ejer af BUSCHKIDS, og dermed også agent samt importør/distributør af diverse skomærker til børn. Læs med neden for og blive klogere på vinterstøvler fra GRÜNLAND Junior.

VIND GRÜNLAND JUNIOR
Vivi har skudt en konkurrence i gang på sit site buschkids.com, hvor du kan vinde et par lækre vinterstøvler. Deltag her!

Jeg spørger – og Vivi er så venlig at svare!

vivi
Vivi Busch-Christensen med bestsellerne i 2014. Fås i følgende 6 farver: marine, beige/kaki, sort, violet, fuxia, avio/jeansblå. Se neden for.

JuniorBusiness spørger: Grünland Junior – det lyder tysk. Hvor er mærket fra?
Det er et godt spørgsmål, for der er faktisk en forklaring og sammenhæng. Mærket er italiensk. De italienske skofabrikker har altid været fantastisk dygtige og kendt for deres kram. Efter 2. verdenskrig fik blandt andet tyskerne øje for dette og fik italienske skofabrikker til at producere for sig, altså skomærker der havde tysk-klingende navne, men var “made in Italy”. Derfor fik grundlæggerne af GRÜNLAND Junior den tanke, at de måtte finde et tysk-klingende navn til deres skomærke, hvis de ville have succes i udlandet. Imidlertid gik der rigtig mange år, inden de faktisk kom til at eksportere, fordi det gik så godt på hjemmemarkedet.

GRÜNLAND Junior vinterstøvler

Hvor længe har du importeret Grünland Junior til danske børnefødder?
Det er nu det 5. år, vi ser GRÜNLAND Junior på faktisk både danske, norske og finske børnefødder.

Til foråret kommer der smarte smarte bio-sandaler på korkbund fra Grünland Junior, som er lettere, højere kvalitet og en til bedre priser for forbrugerene – end øvrige biosandaler.

Hvorfor valgte du, at Grünland Junior skulle ud på det danske marked?
Min tidligere franske leverandør af børnesko havde en enkelt model i deres vintersæson, som i flere år altid var topscorer til drengene. Den lignede til forveksling de støvler, som vi nu ser hos GRÜNLAND Junior.

børn sne

Op til vinteren 2010 havde jeg som sædvanlig fået mange bestillinger på de franske støvler, og så skete det, at den franske leverandør – til min store frustration – droppede lige præcis denne topscorer. Samtidig hørte jeg, at GRÜNLAND Junior manglede en repræsentant i Danmark, og så var jeg lynhurtig til at tage telefonen til Italien! På 14 dage nåede jeg at få en hel masse ordrer i både pige- og drengefarver fra forhandlere som har holdt trofast ved lige siden efterår 2010.

GRÜNLAND Junior vinterstøvler

Hvordan adskiller de sig fra, hvad der ellers findes af støvler til børn?
GRÜNLAND Junior adskiller sig fra andre polarstøvler ved, at de er meget lette, sidder bedre på foden og børnene kan selv tage dem af og på. Støvlerne er robuste og meget populære f.eks. i skovbørnehaven.

Jeg pointerer altid, at GRÜNLAND Junior er beregnet på at holde fødderne varme i den kolde vinter, helt ned til minus 32°C – og altså faktisk ikke på sjap og regn, som vi tit har i den danske vinter. Man kan imprægnere støvlerne for at gøre overfladen lidt mere vandafvisende, men vi og vores forhandlere lover aldrig at støvlerne er 100% vandtætte i skaftet, kun i gummifoden.

GRÜNLAND Junior vinterstøvler
Støvlen har thermotex membran, hvilket er med til at holde fødderne varme ned til adskillige minusgrader.

Så skulle uheldet ske, at legen er gået lidt for høj i vandpytterne, er det vigtigt at forældrene checker støvlerne indvendig om aftenen og tørrer indersokken på radiator, og støvle i et varmt værelse, så de er klar til næste morgen.

Vi kan levere ekstra sokker til dem der gerne vil have et par ekstra. Sokkerne må kun vaskes i hånden – ikke maskinvask.

GRÜNLAND Junior vinterstøvler

Hvordan oplever forhandlere og kunder støvler fra Grünland Junior?
Mange af mine forhandlere har erfaring med, at GRÜNLAND Junior sælger bedre end andre vinterstøvler, og tidlig i sæsonen har vi udsolgt også fra fabrikken og vores lager. Flere forhandlere oplever, at de samme familier kommer tilbage næste år og køber lige præcis den samme model og farve igen – eller de vælger en af de nye farver.

GRÜNLAND Junior vinterstøvler
Støvlen her har et tredelt inderfoer som består af polypropylen, refleks og syntetisk filt. Tilsammen sørger det for at borttransportere fugt fra foden samt at føre varmen tilbage til foden, så den føles behagelig og tør.

Tusind tak til Vivi! Interessant at høre mere om GRÜNLAND Junior. Især en skæg detalje omkring navnet!

Forhandlere af GRÜNLAND Junior
Hvor du kan købe vinterstøvlerne fremvist her – kan du se på BUSCHKIDS’ hjemmeside.

GRÜNLAND Junior vinterstøvler

2017-06-17T04:41:24+00:00

Leave A Comment