Hold fest for junior og resten af klassen

Denne artikel er sponsoreret

Når familiens allermindste skal fejres, så er det en glædens dag i husstanden. I hvert fald hvis man har styr på dagens forløb. For der kommer vel et par gæster fra skolen, der skal gives nogle gaver, og der skal være styr på både mad og kage. Med andre ord kan juniors fødselsdag godt være et sted, hvor man kan have brug for at være en smule forberedt. Derfor får du her 5 tips til at være bedre forberedt, således at du ikke pludselig står med et par triste unger.

Husk at få sat navn på tingene

Når dit barn får andre børn på besøg, så er det sjældent oprydning og orden i tingene, som præger dagen. Tværtimod. Ting, tøj og legetøj kan hurtigt blive forbyttet, ligesom at der til større arrangementer hurtigt kan ligge 3 jakker og 2 par sko tilbage, når folk er gået. Dette kan du heldigvis komme til livs ganske nemt og hurtigt: Få sat navn og labels på tingene. Navnesutter og navnelabels til alle ting er løsningen.

Pizza eller burger til hele banden!

Du kender sikkert godt konceptet med at bestille fra den lokale pizzamand, når der skal mad på bordet. Dette er også en nem og smart mulighed, når der er børnefødselsdag. Det er naturligvis afhængigt af alderen på børnene, men bestilling udefra er alligevel en nem løsning. Er det fødselsdag for de helt små, så kan forældrene nok godt trænge til pizza. Er det derimod lidt ældre børn, så er de med garanti også klar på pizza eller burger. Klik ind på www.just-eat.dk og find præcis det, som du og dine gæster lyster.

Få styr på aktiviteterne

Måske du selv kan huske tilbage til minderne om de børnefødselsdage, som du før har været til. Hvor ofte har det ikke være en klovn, eller konkurrence, en skattejagt eller et andet eventyr på fødselsdagen, som har været det helt store højdepunkt? Det har det rigtig ofte. For mange børn er der intet federe end en skattejagt; ikke mindst fordi alle kan være med, men også i høj grad fordi alle nok skal vinde. Men disse ting kræver forberedelse. Hvad skal aktiviteten gå ud på, hvornår skal det ligge og så videre.

Forventningsafstem med de andre forældre

Det er helt normalt, at forældre mellem hinanden afstemmer forventningerne og normerne til sådanne fødselsdage. Det er god kutyme, således at der ikke skal opstå gnister, fordi nogle gør tingene på én måde, og andre på en anden måde. Dermed er dette også en del af forberedelsen ting juniors fødselsdag.

Variér kosten, og undgå konstant slikadgang

Et sidste tip – mest af alt for din egen skyld som forælder – er at undgå, at børnene har konstant adgang til slik, kage og andre søde sager. Det vil blive ganske ustyrligt, og der vil ikke være plads i deres maver til rigtig mad. Variér derfor kosten og adgangen til snacks – server eventuelt frugt og brødhapsere frem for konstant slik og kage.

2018-01-15T05:25:09+00:00

Leave A Comment