Ideer til barnets skolestart

Denne artikel er sponsoreret

Er dit barn klar til den berygtede skolestart? Har i styr på alle skolesagerne som penalhus, blyanter, lommeregner, passer, skoletasker osv. Eller mangler i lige at få styr på de sidste ting? Så lad vær at stress – her kommer nemlig en lille hjælpende hånd på vejen til, at dit barn får den mest optimale skolestart. Undervurder ikke forberedelsen til dit barns skolestart, for der er mange ting at forberede inden og en god skolestart er en meget vigtig del af barnets opvækst. Hvis jeres barn har de helt rigtig materielle genstande når de starter op i skole, vil de hurtigt blive set op til af de andre børn, som helt sikkert gerne vil prøve at låne samt anvende deres ting. På den måde opstår der hurtigt venskaber og sociale kontakter blandt de mindste.

Huskelisten til skolestart – penalhuse & skoletasker

Når dit barn skal starte i skole, er det vigtigt at få lavet en ordentlig huskeliste, således at i får styr på samtlige genstande inden skoleopstart. Udover at få lavet en huskeliste er det også vigtigt at finde ud af lige præcis hvilket mærke af skolegenstande, som er af den højeste kvalitet. Genstande som er essentielle på enhver huskeliste til dit barns skolestart, lyder som følger: penalhus med indhold – det vil sige blyanter, farveblyanter, lineal, viskelæder, og blyantspidser. Derudover er det en god ide at få anskaffet sig bogbind, så du er klar til at få bundet dit barns nye bøger ind den allerførste dag. Men det allervigtigste på huskelisten er helt sikkert skoletasken – skoletasker er det vigtigste element til skolestarten. Derfor kommer der her nogle få råd til den helt rigtige skoletaske til dit barn. Når du vælger tasken, til dit barn er det eksempelvis vigtigt, at du får tjekket om størrelsen er den rigtige, både med og uden overtøj på. Det er ligeledes vigtigt, at der er en mulighed for at stramme og løsne tasken, så den ikke kommer til at hænge nede på numsen men at den sidder fast på ryggen. Derudover kan man få smarte skoletasker med tilhørende idrætstaske/pose, som gør det lettere at fragte sportstøjet. Slutteligt er det også vigtigt at få tjekket indholdspladsen i tasken, så der både er plads til bøger og madkassen.

Behov og krav til skoletasker

Skoletasker findes i tusindvis – de findes som store, små – i forskellige former, farver osv. Derfor er det vigtigt at lytte til dit barns ønske, men ligeledes at vælge en fornuftig taske med god støtte, som er funktionel. Det er nemlig en del vigtige elementer, du skal tage højde for når dit barn skal vælge sin skoletaske. Udover at dit barn skal synes, at den har en smart farve og print er det visse funktionelle elementer, der skal være på plads. Der er eksempelvis tale om en støtte til ryggen, som afhjælper ryg og muskler således at de bliver mindre belastet. Det er også vigtigt at der er mulighed for at stramme og løsne tasken, så den sidder behageligt på ryggen. Slutteligt er det også meget vigtigt, at tasken aldrig bliver for tung så dit barn, ikke får ondt i ryggen og skulderne. Hvis du vil tage et kig på nogle af de bedste skoletasker på det danske marked kan du med fordel vælge at besøge https://vicca.dk/skoletasker og tage et kig.

2017-08-25T04:10:36+00:00

Leave A Comment