Ideer til dåbsgaver du bare skal se!

Denne artikel er sponsoreret

Her får du en masse ideer til dåbsgaver du bare skal se. Du skal især læse med her, hvis du netop nu er på jagt efter en god dåbsgave, der falder i rigtig god jord hos både barn og forældre.

Hummel børnetøj

Hummel er blevet et af de mest populære mærker, hvad angår børnetøj. Mærket laver nogle helt vildt flotte designs samtidig med, at kvaliteten er helt i top. Derfor skal der ikke herske nogen tvivl om, at denne gaveide er rigtig god, hvis du overvejer at give tøj til barnet.

Som sagt er designet en af de helt store fordele ved Hummel. Tøjet er designet på en moderne måde, der bestemt gør det oplagt at iklæde et barn af moderne forældre. Derudover er det værd at vide, at kun de bedste materialer er valgt til at lave tøjet. Det vil sige, at du ikke skal frygte for, at barnet får allergi eller lignende. Hummels børnetøj smart og sikkert at bruge, hvorfor det er kommet med i denne artikel om ideer til dåbsgaver.

Se udvalg af Hummel børnetøj her.

En personlig børnebog

Hvis du gerne vil give en gave ud over det sædvanlige, så kan det i den grad anbefales at give en personlig børnebog. Der findes flere forskellige udbydere af børnebøger på markedet, hvor det er muligt at personliggøre bogen. Du kan for eksempel personliggøre bogen ved at skrive barnet ind som hovedperson samt barnets familie og venner. På den måde bliver børnebogen lige pludselig meget mere interessant og ikke mindst personlig. Lige præcis derfor synes vi, at denne dåbsgave er en af de bedste du kan give.

En smart og funktionel køjeseng

Nu tænker du sikkert, at det er lige tidligt nok at ligge barnet i en køjeseng, når han eller hun ikke er meget ældre end et år. Og ja, det er da også tidligt, men hvem siger, at køjesengen skal bruges med det samme? En dåbsgave kan med fordel være en gave som først træder i karakter om et par år.

Derfor har vi valgt at inddrage en smart og funktionel køjeseng som gaveide. Derudover er køjesengen også meget vellidt blandt børn, da der tit og ofte kan laves en ”hule” under køjen. På den måde kan barnet få et personligt legerum, hvor han eller hun kan trække sig lidt tilbage og fordybe sig med legetøj og lignende.

Husk i øvrigt kun at købe køjesenge fra anerkendte mærker. På den måde er du sikker på, at de er lavet i gode materialer og holder i mange år.

Læs den store guide til køjesenge til børn.

Smykker til barnet

Smykker til barnet kan også være et bud på en ganske fin gaveide. Det kan for eksempel være et halssmykke til minde om dåben eller lignende. Mange vælger også at give noget flot bestik i sølv som kan følge barnet i mange år.

Mulighederne er mange, hvorfor det godt kan være svært at vælge. Derfor anbefaler vi, at du tager et kig hos en eller anden forhandler af smykker til børn med henblik på at finde ud af, hvad DU bedst kan lide at give. Du finder et væld af dåbssmykker hos den populære forhandler Chanti.dk.

2017-06-17T04:41:00+00:00

Leave A Comment