Indretning af børneværelset

Denne artikel er sponsoreret

Når man indretter et børneværelse, er det selvfølgelig vigtigt, at barnet selv synes om værelset, og at det er et sted, som dit barn kan lide at opholde sig. Derfor er det en god ide at gå efter en åben og lys indretning, således at rummet føles større og fyldes med positiv energi, som er med til at gøre værelset behageligt. Noget af det vigtigste, når du indretter et børneværelse, er dog, at du sørger for, at dit barns værelse er udstyret med møbler med en høj komfort, så du forebygger, at dit barn kan få ryg- og nakkeproblemer.

 

Komfort frem for alt

Det er super vigtigt, at du sørger for, at dit barn har et skrivebord og en kontorstol med den helt rigtige højde og rygstøtte, så dit barn ikke sidder og hænger ned over sine lektier eller sin computer og ad den vej kan få problemer med ryg og nakke. Det samme gælder for børnesengen. Det er vigtigt, at dit barns seng er af ordentlig kvalitet, så dit barn kan ligge godt om natten og dermed også undgå eventuelle skavanker og samtidig sikre, at dit barn får en god nats søvn, til glæde for både dit barn og dig selv.

Child-sleeping-612x362

Hvis en seng skal være ordentlig, så må den hverken være for blød eller for hård, men en god kombination af de to, således at sengen har en blød overflade, men uden at du synker ned i sengen. På webshoppen Bedre Nætter finder du et stort udvalg af gode og billige kvalitets børnesenge. Se deres udvalg her.

 

Skab et hyggeligt rum

Som tidligere nævnt er det vigtigt at kreere et rum, hvor dit barn føler sig godt tilpas, og hvor det kan lide at opholde sig. Ud over at dit barn selv skal kunne lide værelset, så betyder det også en del for dit barn, at det er et værelse, som det kan vise frem for sine venner. Det betyder altså, at selvom du har lyst til at gå amok med nuttede motiver, bamser og gamle babybilleder på dit barns værelse, så tænk dig lige om en ekstra gang. Man kan sagtens kreere et flot og sødt børneværelse, uden at det skal være decideret pinligt for dit barn at tage venner med hjem.

Sengetøj by nord

Som et eksempel på noget, der både bringer det søde, uskyldige og moderne sammen, er der for eksempel det fine By Nord junior sengetøj, der har motiver af skovens dyr på selve dynebetrækket, mens pudebetrækket er pyntet med facts om dyrene. Samtidig er sengetøjet sort og hvidt, som er med til at give sengetøjet et mere moderne look. Bare fordi man er i gang med at indrette et børneværelse, så behøver alting ikke at være i farver. For mange farver kan få et rum til at virke for overvældene og forstyrrende. Hvis du alligevel er meget glad for farver, så er det en god ide at vælge pastelfarver i stedet for pangfarver, da de virker mere rolige.

 

Inspiration

Hvis du mangler inspiration til indretningen af dit børneværelse derhjemme, så kan du med fordel søge på nettet efter inspiration. Her kan du for eksempel finde en masse blogs, der kommer med ideer til indretningen. Et eksempel på en sådan blog er Green Gorilla, der har en masse gode blogindlæg om eksempelvis indretning, gaveideer og tips til dig som forælder. Læs mere her. Hvis du er i tvivl om, hvad et børneværelse skal indeholde, kan du også snildt finde forhandlere af møbler på nettet og på den måde få inspiration. Tag for eksempel et kig på Nice Home der forhandler kvalitetsmøbler til boligen til gode priser.

2017-06-17T04:41:07+00:00

Leave A Comment