Ingen sved på panden!

Denne artikel er sponsoreret

Photocredit: Lirum Larum Leg

December banker snart på døren og det er igen tid til at lave julekalender til mine søde drenge. Jeg elsker virkelig jul. Især efter at jeg har fået børn – julen er i sandhed børnenes fest! Forventnings glæde, lyset i deres små mørke øjne når de ser de fine pakker og alt den hygge man tager sig tid til i december måned. Ahh. Jeg har prøvet lidt forskelligt hvad angår julekalender til drengene. Små gaver der kommes i julesokken, DR Ramasjang kalenderen (som er et kæmpe hit) og så selvfølgelig en klassisk pakkekalender, hvor alle pakkerne hænger fint og stråler om kap med lyset i min store dreng Alfreds øjne.

Én ting der er knap så hyggeligt, det er når det pludselig går op for mig at det er december lige om lidt og jeg endnu ikke har købt en enste pakke. Så er det, at jeg typisk ender med at rende fortravlet rundt  med et vildt blik i øjnene i Søstrene Grene, Fætter BR og Flying Tiger med sved på panden ,- ofte sammen med andre mødre med samme mål. Pyha.

Derfor er jeg altså lidt fan af Lirum Larum Leg og deres færdige pakkekalender, som kommer med 24 indpakkede gaver – lige til at hænge op!

Den færdige pakkekalender fås både til piger og drenge og i alderen 3-4 år og op til 9-10 år.

Du kan slippe for sveden på panden lige HER

2017-11-28T06:31:31+00:00

Leave A Comment