iPaden vinder frem

Denne artikel er sponsoreret

På landets skoler og helt ned til vuggestuen kommer der flere og flere iPads, og som forældre må du følge med udviklingen.

Det titter frem over det hele. I skoletasken finder man oftere og oftere den lille dyre elektronikgenstand, der kan bruges til så meget. iPaden kan bruges til rigtig mange ting i skolesammenhæng, og det kan være med til at gøre dit barn dygtigere.

Der findes rigtig mange apps til skolebrug og fritidsbrug, der kan styrke dit barns udvikling, og der er mange fordele i at anskaffe en iPad til dit barn.

På nogle skoler kan det endda være et krav, at dit barn har en iPad, eller noget der ligner, og det er tydeligt, hvilken retning udviklingen går i, så du kan lige så godt skaffe dig en med det samme.

Sådan får du råd til iPaden

Hvis du ikke er så heldig, at skolen allerede betaler for dit barns iPad, så kan det være et problem at få råd til den dyre iPad. Elektronik er aldrig billigt, og det er uheldigt at stå i en situation, hvor dit barn har brug for det i skolesammenhænge, hvis du ikke har råd.

Hvis du lang tid i forvejen ved, at dit barn får brug for en iPad, så kan du nå at spare op. Læg en plan og et budget, og over lang tid kan du sagtens nå at skaffe pengene til dit barns iPad.

Det kræver selvfølgelig, at der er plads i økonomien til at spare op, og hvis du løber ind i en uforudset udgift, så ryger pengene hurtigt. I det tilfælde er du naturligvis nødt til at finde på andre metoder.

Du kan overveje at købe en billigere model. De fleste apps findes helt klart til Apples version, men du kan sagtens finde en billigere og stadig en god model. Men i det tilfælde risikerer du naturligvis at nogle af de apps, dit barn skal bruge i skolen, ikke findes til den model, du har købt.

Lån et engangsbeløb

En iPad er et engangsbeløb, og derfor er det en mulighed at låne pengene via et kviklån. Et kviklån skal selvfølgelig altid overvejes nøje,  fordi det ofte er dyrt at betale tilbage. Men hvis din økonomi ellers er sund, så er det en god og nem løsning.

Det kan til gengæld være en udfordring at finde rundt i junglen af kviklånsudbydere. Heldigvis findes der sider som www.laan-service.dk , hvor du kan finde udbyderne listet op sammen med renten og de årlige omkostninger i procent. På den måde kan du hurtigt finde det lån, der passer til dig, og når du har fundet det, så kan du ansøge direkte fra www.laan-service.dk.

Bare husk at pengene skal betales tilbage, så brug noget tid på at gå alle udbyderne igennem. Konkurrencen iblandt dem er stor, og derfor vil der være forskellige fordele at hente, alt efter hvilken udbyder du vælger. Kan du hurtigt tjene pengene ind igen, så kan det være en fordel at vælge et lån uden rente de første 14 dage. Måske vil du bare have renten så lav som muligt.

Uanset hvad skal du nok få råd til at give dit barn det, han behøver til sin skolegang.

2016-05-23T08:41:37+00:00

Leave A Comment