Bliv klar – så klar – til skolestart!

Denne artikel er sponsoreret

Der er nedtælling til skolestart. Mine piger vender langsomt tilbage til hverdagen i denne uge, hvor ældstebarnet er af sted på en uges dyrekoloni og mellemste barn er retur på fritidshjemmet. Uge 33 er det skolestart for begge. Vi er klar! Det kan du også hurtigt blive. Fra sofaen! Læs denne guide igennem og du har, hvad der skal til!

¨skoletaske

Køb af den første (og de næste…) skoletaske
Jeg er hvert år rystet over hvor dyre skoletasker er. I hvert fald taskerne fra de danske producenter JEVA og LEGO. Ja! Taskerne holder også godt, men… de behøver for min skyld ikke holde i 10 år. Børnene vil max bruge dem i 3 år (altså første taske, som de får i 0. klasse)… Bliv ikke fristet til at købe en stor skoletaske, som “skal holde i mange år”. Ja kvaliteten holder, men børn i 0. klasse kan og skal ikke bære en kæmpe taske – og igen; De vil max se på samme taske i tre år. Er min personlige erfaring!

skoletaske

Andrea valgte en JEVA skoletaske med sorte heste (en model fra sidste år, så den var faktisk sat – lidt – ned). Penalhus købes separat ved siden af. Madkassen og drikkedunk er inkluderet i prisen. Den medfølgende madkasse var Andrea dog ikke tilfreds med. Hun foretrækker sin Sistema madkasse! Den kan du se her:

Madkasse og drikkedunk til skolestart
4 fund: Madkasse til et nyt skoleår

madkasse

Jeg er ikke ubetinget fan af Sistema madkassen på billedet oven for. Jo vel er den smart, fordi den er stor og ruminddelt. Men det er STOR som et hus! Mine børn elsker den imidlertid, og kan altid komme i tanke om en masse mad, som de gerne vil have stoppet i kæmpekassen. Tænker om ikke de faktisk har øget madindtaget efter de fik den madkasse… Jeg tror det!

Derimod elsker jeg tilhørende Sistema drikkedunk. Den evner faktisk at holde tæt i tasken! Sjældent set blandt drikkedunke!

Skoletaske – du kan stadig nå det!
Sikre og gode skoletasker er helt sikkert taskerne fra JEVA, LEGO og… ECCO! Men der fås også en masse andre gode og flotte tasker. Jeg har fundet et par links, som fører dig til fine skoletasker.

Kig forbi Carriealong.dk (stort udvalg til både yngre og ældre skolebørn)
Smartkids.dk har også et mindre udvalg. Måske den helt rigtige for dig?
Zalando.dk har også et særdeles fint udvalg af rygsække, der er egnede til skoletasker (større børn)
Tjek også mit blogindlæg om billige sportstasker og skoletasker/rygsække til børn og unge her!

skoletasker

2017-06-17T04:41:55+00:00

5 Comments

 1. Tanja 8. august 2013 at 00:05 - Reply

  Hej. Jeg så et yngre barn med denne dunk og fik Babyrum til antage den hjem. De graverer nemlig navn på utrolig mange ting. Mine unger har nu to hver, og de lækker aldrig. Et udtageligt sugerør følger med, som man kan tage ud når man f.eks kommer danskvand i flasken… Prøv den!
  Tanja

  • Anette Tvedergaard 8. august 2013 at 10:20 - Reply

   Er det den drikkedunk fra Sistema? Bare for at være sikker på, hvilken du taler om – så vi ikke taler forbi hinanden! 🙂

  • Anette Tvedergaard 11. august 2013 at 22:09 - Reply

   Hej Tanja

   Er du sød at skrive din kommentar vedr. drikkedunken igen! Den var røget i spamfiltret og jeg var lidt for hurtig til at slette alle kommentarer under spam! 🙁

   Tak på forhånd for “gentagende arbejde”!

 2. Katrine Kastberg 8. august 2013 at 09:03 - Reply

  nej hvor sjovt – min datter der også skal starte i 0’e nu har valgt præcis samme taske 🙂

  • Anette Tvedergaard 8. august 2013 at 10:19 - Reply

   Jeg synes også, at det var en af de pænere “heste-tasker” Katrine! 😉

   God skolestart til din lille hestepige! 🙂

Leave A Comment