Kan julens ventetid gøres til en leg?

Denne artikel er sponsoreret

6625_Nordic_Box_li

Dette indlæg er sponsoreret

For børn og barnlige sjæle, kan det være rigtig svært at få dagene op til juleaften til at gå hurtigt nok. Playmobil lancerer i år tre nye julekalendre, som måske kan bidrage til, at ventetiden bliver lidt sjovere.

Jeg fik i sidste uge tilsendt de tre julekalendre til en lille test. Og selvom vi naturligvis ikke har åbnet dem endnu, så kan jeg allerede nu forudse, at de bliver et kæmpe hit.

Playmobil er faktisk ret nyt for min søn Alfred. Men jeg glæder mig til at introducere ham for universet og tænker at julekalenderen er et rigtig godt sted at starte. Hver dag frem til d. 24. december får han et lille stykke legetøj, som ender med et komplet playmobil-tema, når låge nummer 24 åbnes. Perfekt når tiden skal slås ihjel juleaftensdag. Og så er jeg også ret fortaler for denne type julekalender fremfor de klassiske chokoladejulekalendre som oftest indeholder chokolade af virkelig dårlig kvalitet. Her får man noget for pengene og som kan bruges i lang tid fremover.

De tre temaer er bondegården, hvor julemanden og hans engel er kommet på julebesøg, piratskatteøen, hvor en selvlysende pirat vogter over øens gyldne skat, samt udklædningsfesten hvor smukke kjoler og glitrende smykker bliver afprøvet i massevis.

PLAYMOBILs julekalendere er anbefalet til børn fra 4 år og er at finde i butikkerne nu. Produkterne forhandles i de større legetøjskæder og på www.playmobil.dk og har en vejl udsalgspris på 229 kr.

PLAY 8947 1 #

 

PLAY 8947 1 #

PLAY 8947 1 #

 

2017-06-17T04:41:03+00:00

Leave A Comment