Konkurrence: Vind Fabians feltdagbog

Pinterest

Hvis du så småt er gået i gang med at pakke feriekufferten, så husk også at pakke en god bog med til ungerne. Jeg har fx netop fået fat i den nye bog Fabians Feltdagbog, som er fuld af spænding og lige til at få kriller i maven af. Større børn kan læse bogen selv, men den er også velegnet til læsning sammen med en voksen. Bogen er skrevet af børnebogsforfatteren Charlotte Blay, som fik ideen til bogen, da hun var på en rejse i Himalayabjergene.

Vind bogen
Jeg har fået fat på et par eksemplarer af den nye bog til en værdi af 170 kr. pr. stk., og du har chancen for at vinde en af dem, hvis du svarer rigtigt på nedenstående spørgsmål og sender det rigtige svar til camilla@juniorbusiness.dk. Husk at skrive “Fabians feltdagbog” i emnefeltet og dit navn og adresse i mailen.

Spørgsmål: Hvad hedder drengen i Fabians feltdagbog?
1. Bastian
2. Fabian

Jeg trækker lod om de rigtige indsendte svar fredag d. 2. juli 2010 og bringer navnene på de heldige vindere her på Juniorbusiness. Vinderne får bogen tilsendt.

Det handler bogen om
14-årige Fabian er på rejse med sin far til Kirgisien, en rigtig ”nu skal far og søn lære hinanden at kende”- tur, som foregår fuldstændig på farens præmisser. De trekker oppe i bjergene og studerer fugle, da en ørn med et skingert skrig varsler ulykke, og fugleekspeditionen begraves under en lavine. Fabian bliver fundet af en gammel mand og bragt med til hans stamme af nomader, og mens Fabians udvendige sår heles, vokser sorgen inden i ham: Hvor er hans far? Hvordan skal han nogensinde uden pas, papirer, penge og mobildækning få fortalt sin mor og søster, at han lever?

Om forfatteren Charlotte Blay

Den kendte børnebogsforfatteren Charlotte Blay (f. 1938) fejrer sit 40 års forfatter-jubilæum med udgivelsen af bogen ”Fabians feltdagbog”. Hun har skrevet et hav af bøger til børn og sangtekster som fx den kendte “Jeg har en rokketand”. Charlotte Blay har brugt en stor del af sit liv på at rejse jorden rundt. Hun har bl.a. boet hos masaikrigere i Afrika, og indianere ved Rocky Mountains. Inspirationen til Fabians feltdagbog stammer fra et nomadefolk højt oppe i Himalayabjergene.

Læselysten?
Vil du have flere bogideer, så tag et kig på mit indlæg om “gode godnathistorier”. Her kan du måske også finde en god bog eller to som ungerne kan hygge sig med på ferien.

Pinterest

Share and Enjoy

 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • LinkedIn
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS

3 kommentarer

 1. camilla |

  Så har vi trukket et par vindere af Fabians Feltdagbog:

  1. August Solliv, Frb C
  2. Karina Andreasen, Kolding

  Tillykke tillykke. Vi sender bøgerne af sted med posten.

  God sommerlæsning :-)

 2. Karina |

  Ihh hvor skønt. Har netop fået bogen med posten, det var slet ikke gået op for mig, at jeg havde vundet. Tusind tak og god sommer :)

 3. Altid dejligt med en overraskelse! :-)

  God sommerferie(læsning) herfra!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

giv mig besked om nye kommentarer til dette indlæg via email.