Konkurrence: Vind gavekort til dansk outdoor shop

Denne artikel er sponsoreret

Det er de færreste mennesker, som siger nej til at deltage i en konkurrence, hvis der er mulighed for at vinde et gavekort til en dansk outdoor shop. Du kan nu prøve dit held af ved at deltage i konkurrencen om et gavekort til Campz.dk – kendt outdoor shop med mange års erfaring i bagagen.

Gavekort – Shop udstyr, beklædning og sko til en værdi af 1000 kr.

CAMPZ udlover lige nu et gavekort til en værdi af 1000 kr., som du kan vinde, hvis du har heldet med dig. Du kan shoppe udstyr, beklædning og sko til udendørsaktiviteter til en værdi af 1000 kr., hvis du er så heldig at vinde konkurrencen.

Du skal i første omgang klikke dig ind på www.campz.dk hvor du skal tilmelde dig nyhedsbrevet for at komme i betragtning i lodtrækningen. Det tager ikke mere end 10-20 sekunder at deltage i konkurrencen, da du blot skal indtaste din primære e-mailadresse, hvorefter du skal trykke på e-mail-ikonet i højre side.

Du har intet at miste ved at tilmelde dig konkurrencen, så grib chancen i dag og håb på, at du bliver den heldige vinder af gavekortet.

Outdoor aktiviteter er for alle

Outdoor aktiviteter er for alle, så du skal også give dig selv tid og plads til at udforske vores fantastiske verden. Hvad enten du vil prøve kræfter med vandring, campering, bjergbestigning, cykling eller noget femte, så kan du købe udstyr til formålet.

CAMPZ betragtes i dag som den førende europæiske forhandler af outdoor beklædning og udstyr, hvilket i sig selv er en meget imponerende bedrift. Teamet bag webshoppen består af en håndfuld naturelskende personer, som vil gøre deres ypperste for at give dig den bedste købsoplevelse. Alle produkter i sortimentet bliver nøje udvalgt for at skabe et sortiment, hvor der er noget for enhver smag.

Der er mange fordele ved at handle på en online outdoor shop

Selvom du måske ikke vinder det udlovede gavekort, så har du alligevel mulighed for at gøre en god handel på udstyr og beklædning til outdoor aktiviteter. Der er mange fordele ved at handle på en online outdoor shop, hvorfor du bør overveje at handle på nettet fremadrettet. CAMPZ byder bl.a. på følgende fordele:

  • Hurtig levering
  • Udvidet returret (100 dages returret)
  • Gratis levering (vær opmærksom på den fragtfrie grænse)

Campz.dk er på mange måder en attraktiv webshop, fordi du kan købe alt det, du skal bruge til dine foretrukne udendørsaktiviteter. Der bliver løbende købt nye varer hjem.

2017-06-17T04:40:43+00:00

Leave A Comment