Kram i madkassen – masser af ideer til nemme og sunde madpakker

Denne artikel er sponsoreret

Så er vi en måned inde i det nye skoleår, og allerede brokker ældstebarnet sig over kedelige madpakker. Men SÅ kom “Kram i madkassen” ind ad døren, og der er nu peget, ønsket og produceret lækre madpakker.

Jeg er sikker på, at du også vil kunne lide den nye bog af Sif Orellanas “Kram i madkassen”, og derfor får du fra i dag til og med fredag d. 20. september 2013 mulighed for at købe bogen med rabat!

Bogen er til dig, der naturligvis gerne vil lave gode madpakker, men har brug for frisk inspiration til at få nogle nye, nemme, sunde og velsmagende indslag i “kassen”!

Kram i madkassen
Bogen kan købes hos Saxo.com

En samling af alt det bedste
“Kram i madkassen” er en fantastisk samling af Sif Orellanas største madpakke- hits fra hendes forfatterskab krydret med et læs helt nye. Bogen byder på hele 60 sunde, velsmagende og mættende madpakkeindslag og kommer hele vejen rundt i kostpyramiden. Alle opskrifterne er udviklet, afprøvet og gennemtestede i Sifs eget køkken, og hendes sønner og deres kammerater har fungeret som hendes kvalitetsbevidste smagsdommere.

Kram i madkassen

Sif Orellana er en af Danmarks mest afholdte og betroede familiekogebogsfor- fattere. I “Kram i madkassen” tilbyder hun en bred vifte af idéer og indslag til madpakken, dit barn vil elske – fra lækkert madbrød med fyld, til sunde snacks, farvestrålende salater, forvandlingsdeje og små søde overraskelser. Alt er præsenteret i et univers fuld af stemningsfulde og skønne fotografier.

Snup gratis opskrifter fra bogen længere nede på siden her!

Sif Orellana
Sif Orellana

2017-06-17T04:41:46+00:00

4 Comments

 1. Tanja Mathiasen 16. september 2013 at 20:42 - Reply

  Den bliver jeg nødt til at købe i trykt eksemplar:) men hvordan får jeg den leveret fragtfrit som du skriver? For Saxo sætter 30,- oveni prisen:(

 2. Anette Tvedergaard 17. september 2013 at 11:59 - Reply

  Hej Tanja

  Hvis du vælger SwipBox til levering så er fragten gratis (til og med oktober 2013). Du kan læse mere om den service bag linket oven for. Jeg indsætter det også lige her: http://www.saxo.com/dk/page/swipbox.aspx

  Har endnu ikke selv prøvet det, men det lyder helt smart! 🙂

 3. Lene 20. september 2013 at 12:01 - Reply

  der er da heller ikke rabat på ebog udgaven når jeg klikker på link?

 4. Anette Tvedergaard 20. september 2013 at 12:11 - Reply

  Hov! Er det forsvundet på e-bogen?! Jeg sender lige videre til saxo.

  Stay tuned! 🙂

Leave A Comment