Kreativ Shane Brox pakkekalender 2012 støtter Red Barnet

Denne artikel er sponsoreret

”Noget af det vigtigste her i livet er at bruge sin fantasi og lege så længe og så meget, man kan. Leg skal tages seriøst fordi det er med til at træne en til at blive en god voksen. Desværre er det langt fra alle børn, som har mulighed for at lege. De er i stedet tvunget til at arbejde for at overleve.

shane julekalender
Pris: 220 kr. hos Legeakademiet.dk

“Jeg håber, at vi med årets byg-selv julekalender igen kan hjælpe flere udsatte børn til et bedre liv, og så håber jeg selvfølgelig, at alle der køber kalenderen i år, vil blive inspireret til at bygge, fantasere og lege i deres egne skæve, sjove og skøre jule-universer”, udtaler Shane Brox.

julekalender børn
Julekalender af Shane Brox – kan købes her!

Pakkekalenderen for 2012 kommer i en praktisk julekuffert, som indeholder en masse finurlige ting og sager, som danner rammen om en julehistorie. Shane Brox byg-selv-julekalender giver børn og voksne mulighed for at lege kreativt sammen.

julekalender

Julekufferten indeholder alle de materialer, der skal bruge til at bygge 24 forskellige figurer. Der medfølger en bog, om Krudt og hans eventyrlige rejse til Frostfingerøen.

Det eneste der skal tilsættes er fantasi og genbrugsmaterialer.

50 kr. pr. kalender til Red Barnet
Hjælp os med at hjælpe udsatte børn, og få en fantastisk start på julen med Red Barnets pakkekalender. For hver pakkekalender vi sælger, får Red Barnet kr. 50,- så du er med til at gøre en stor forskel.

2017-06-17T04:43:08+00:00

Leave A Comment