Undgå panik: Lav selv fine børne-armbånd med telefonnummer

Denne artikel er sponsoreret

infobandSommeren står for døren og dermed en masse udendørs aktiviteter – sammen med mange andre mennesker: I forlystelsesparker, ved stranden, på campingpladsen etc. Det tager et splitsekund og så kan junior være væk. Derfor en god idé, at junior har dit telefonnummer på sig. Så bliver han/hun også fundet igen på et splitsekund!

Et infoarmbånd kan købes over alt. Bl.a. her hos Babadut. Men du kunne jo også lave det selv, og dermed bruge hyggelig tid på at være kreativ med dit barn.

Lav-selv-armbånd
Mine børn har lavet et ukendt antal armbånd i børnehaven, så lad os udnytte denne evne til en praktisk opgave! Indsat talperler i armbåndet, så de altid har dit telefonnummer på sig. I dag hvor alle voksne har mobiltelefon i lommen er det hurtigt at få hjælp til at finde sine forældre igen!

armbånd
Fotokilde: TheGoodStuffGuide.com

Perler med tal
Perler med tal kan givetvis købes mange steder i hobbyforretninger og legetøjsbutikker. En hurtig søgning gav mig butikken Jane Hof, hvor du kan købe 100 stk. talperler for 15 kr.

Har du gode links/info om butikker, der sælger perler med tal, så endelig indsæt disse i kommentarfeltet. Så hjælper vi hinanden!

[ad]
2017-06-17T04:42:25+00:00

2 Comments

  1. Lærke 10. april 2013 at 08:19 - Reply

    SUPER idé 🙂

  2. Susanne kollerup 11. april 2013 at 10:45 - Reply

    Jeg købte sidste sommer et info armbånd med riddere til min søn som nu er 4 år. I starten syntes han ikke det var sjovt at have armbåndet på, men nu efterlyser han nogle gange selv armbåndet. Det giver en tryghed for mig at han har det på, men det har heldigvis ikke været nødvendigt at det blev brugt i efterlysningsøjemed. Man skal jo stadig holde et vågent øje med sine poder 🙂

Leave A Comment