Lækre børnesko og sandaler til sommeren fra Fuzzies

Denne artikel er sponsoreret

Nu er det for alvor tid til at lege, hygge og leve ude, og det kræver ordentligt fodtøj til junior. Se Fuzzies bud på lækre sommersko.

børnesko

Smarte og trendy sneakers
8037_03

Model Cairo fra Zeul by Fuzzies er en smart sneaker med god pasform. Skoene kan justeres med snørebåndet, der giver foden en god stabilitet. Tennisskoen har en skrå lynlås i siden, hvilket gør det let at tage skoen af og på. Skoen er fremstillet af skind både ind- og udvendig og sikrer, at foden får den rette støtte om anklen. Sålen er af gummi, som giver foden god fleksibilitet.

8036_03

Fås i flere farver. Fra str. 26-40.

Fin og elegant ballerina med elastik kant
8025_01

Model Brasilia fra Zeul by Fuzzies er en lækker ballerina med en super pasform. Ballerinaen har elastikkant, som sikrer, at skoen sidder godt på foden. En sko med smarte og enkle detaljer som giver et klassisk og fint look.

8025_03

Fås også i rosa og gul. Fra str. 26-40.

Smart sko til drengene
Model Boston fra Zeul by Fuzzies er en sko med smarte og enkle detaljer, og en sporty sål som giver skoen et sporty look. Skoen har god pasform og kan justeres med velcrostropper over vristen, der giver foden en god stabilitet. Sålen går op på snuden af skoene, hvilket beskytter skoene mod ridser og skrammer.

8019_03

Fås også i blå og camel. Fra str 22-32.

Trendy gladiatorsandal til pigerne
Model Sydney fra Zeul by Fuzzies er en flot sandal med gladiator look. Sandalen har spænder på fronten, som sikrer, at man kan tilpasse sandalen til foden. Stropperne ved anklen lukkes med velcro, så sandalen er let at tage af og på.

IMG_1572

Fås fra str. 26-39 og kommer også i en skøn gul farve.

Smart tå-sandal til pigerne
Model Fuzzies Giza fra Zeul by Fuzzies er en flot sandal med smarte detaljer i nitter på fronten. Sandalen har elastik ved spændet, hvilket gør det lettere at tage sandalen af og på.

Fuzzies8059

Fås også i camel og sort. Fra str 31-40.

Se mange flere sko fra Fuzzies på deres hjemmeside fuzzies.dk

2017-06-17T04:42:14+00:00

Leave A Comment