Lær og leg med bObles

Denne artikel er sponsoreret

Læring gennem leg er et fantastisk koncept som jeg elsker til mine drenge og især min store Alfred og jeg har haft meget sjov ud af, at at tælle både biler, Brio og LEGO men også blåbær eller mandler til eftermiddagssnack. Nu er han også begyndt at synes det er sjovt at lære bogstaverne at kende samt øve sig i at stave og skrive sit eget navn.

Derfor må jeg også lige slå et slag for bObles tumlemøbler, som nu har lavet nogle super smarte bogstaver samt et tumlealfabet.

Pointen er, at man kan lege sig igennem alfabetet og barnet kan gå på bogstavjagt og hoppe sit navn, bygge et tårn af konsonanter, eller tage på alfabetsafari fra A til Å med bObles. Tanken om at man bevæger sig rundt med smil på læben imens barnet lærer synes jeg er genial, og helt perfekt til at hjælpe med at gøre barnet klar til skolestart – som jo er lige om lidt for Alfreds vedkommende. Man kan også få et stort bObles bogstav som man kan bruge til at tumle på og som desuden vil være et sjovt indslag på børneværelset – og så gør det jo heller ikke noget at tumlemøblerne er uden farlige ftalater, lette at rengøre og ikke sætter ikke mærker i gulvet når man har to vildbasser…

2017-08-30T12:38:49+00:00

Leave A Comment